Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myynnin valmentaja, CHANGE Lingerie

Hei Sinä monipuolista työtä etsivä myynnin ammattilainen! Etsitkö työtä, jossa pääset tekemään rakastamaasi myyntityötä ja valmentamaan muita innostuksesi ja osaamisesi voimalla? Hienoa, sillä meillä voisi olla sopiva tehtävä Sinulle!

Myynnin valmentaja, CHANGE Lingerie

CHANGE Lingerien myymälöiden määrä Suomessa kasvaa tänäkin vuonna ja sen vuoksi haemme myynnin valmennustiimiimme uutta henkilöä mukaan!

Myynnin valmentajana liikut sujuvasti eri myymälöissä käyttäen luontaisia valmentajan kykyjäsi. Tärkeää on, että motivoidut nopeatempoisesta ja muuttuvasta ympäristöstä, kommunikoit aktiivisesti, sekä jaat ajatuksiasi ja kokemuksiasi myymälöissä. Uskot esimerkin voimaan, minkä lisäksi Sinulla on uskallusta edetä kohti asetettuja tavoitteita. Olet olennainen osa tiimiä, vaikka työskenteletkin itsenäisesti. 

Mistä tässä on kyse?  

Haluamme löytää loistavasta palvelusta ja laadukkaista tuotteista tunnettuun Change Lingerie-ketjuun Sinut, jolla on kyky ja halu parantaa työntekijäkokemusta entisestään ja varmistaa unohtumaton asiakaskokemus. Toivomme, että Sinulle on tärkeää jatkuva kehittyminen ja sytyt asiakaspalvelutyöstä sekä toiminnan ja myyntikulttuurin tavoitteellisesta kehittämisestä. 

Myynnin valmentajana kierrät itsenäisesti myymälöissä ympäri Suomen opastaen ja tukien myymälätiimin myynnillistä osaamista ja kehittymistä sekä tavoitteiden saavuttamista. Samalla siis havainnoit ja kehität myymälöiden toimintaa. Teet käytännössä yhteistyötä myymälätiimien, valmentajakollegojen ja muun hallinto-organisaation kanssa.  

Työntekijöitä ja asiakkaita varten  

Changella työskentelemme aidosti tyytyväisten asiakkaiden eteen tavoitteenamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Tyytyväinen asiakas on meille elinehto, ja hyvinvoiva, toisiaan arvostava ja kunnioittava henkilöstömme on sen mahdollistaja. 

Changella asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen myyntityö on ensiarvoisen tärkeää ja sillä saavutetaan huippuluokan asiakaskokemus ja myyntitulokset. Pääset työskentelemään tiiviissä Change -perheessä, jossa työskennellään intohimoisesti yhteisten tavoitteiden eteen. 

Innostuitko?  Kerro meille missä olet hyvä ja mitä toisit tullessasi työyhteisöön. Jätä hakemus, videotervehdys ja CV linkin kautta! Odotamme hakemustasi innolla! 

Tehtävän perustiedot: 
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu/Tampere/Turku/Lahti/Jyväskylä
Työaika: Kokoaikainen, joustavasti 
Kokemus: Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynnistä. 
Työnkesto: Toistaiseksi voimassa oleva 
Palkka: Sopimuspalkka 

Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. Toimi siis nopeasti! Mikäli sinulla herää kysymyksiä, olethan yhteydessä! Tavoitat Laurin puhelimitse 040 484 5755 tai sähköpostitse lauri.vahamaki(at)rainmaker.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myynnin valmentaja, CHANGE Lingerie

Jyväskylä
Turku
Tampere
Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti