Skip to main content

Myynninedistäjä pääkaupunkiseudulle

Meillä luodaan hetkiä, joilla on merkitys. Haemme sinua
Myynninedistäjä
pääkaupunkiseudun makeimpaan myyntitiimiin!

Pääset osaksi seitsemän hengen myynninedistäjien tiimiä, jonka vastuulla on tehdä tuotteidemme esillepanosta vielä herkullisempaa ja varmistaa niiden saatavuus myymälöissä ympäri pääkaupunkiseutua. Tehtäviisi kuuluu makeis- ja keksituotteiden esille laitto sekä erilaiset promootiot vastuualueen päivittäistavarakaupoissa. Yhteydenpito kauppiaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on olennainen osa työnkuvaa. Tässä monipuolisessa työtehtävässä päivät eivät varmasti toistu samanlaisina - kohtaat työssäsi päivittäin erilaisia ihmisiä ja tilanteita. Fazerin arvot ja laatu ohjaavat tekemistämme, mutta hulluimmatkin ideat otetaan ilolla vastaan ja arvostamme rohkeutta kokeilla uutta. 

Vastuualueena on pääkaupunkiseutu, joten oma auto ja ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön. Työtunteja tehtävässä on 22,5-37,5 h/vko ja tehtävä on vakituinen.

Miksi Fazer Makeiset?

Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Myynninedistäjänä pääset tekemään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta – yhteistyössä ammattitaitoisen työyhteisön ja muiden fazerilaisten kanssa. Tarjoamme sinulle kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on kokemusta vastaavanlaisesta työstä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä, visuaalista näkemystä esittelyjen rakentamiseen sekä valmiutta myös fyysiseen työhön. Reipas asenne ja positiivinen ote työhön auttavat tehtävässä menestymistä.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Hae tehtävää 14.7.2021 mennessä . Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana!

Heräsikö kysymyksiä? Markus Päreluoto, Myyntiedustaja, puh. 0405553527, kertoo mielellään tehtävästä lisää .

 

 

Ruokaelämyksiin keskittyvänä yrityksenä Fazer mahdollistaa jokaiselle päivän parhaista hetkistä nauttimisen. Kun Karl Fazer avasi ensimmäisen konditoriansa Helsingin Kluuvikadulle vuonna 1891, hänen missionsa oli tehdä ruokaa, jolla on merkitys: tuottaa ilon hetkiä ihmisille ympärillään. Toteuttaakseen visionsa Kohti täydellisiä päiviä Fazer luo uusia makuja, perinteitä ja ruokaelämyksiä. Luottamalla vankkaan perintöönsä, kuluttajalähtöisyyteen ja innovaatioihin, Fazer kehittää tulevaisuuden vastuullisia ruokaratkaisuja. Haluamme ihmisten kokevan pohjoisen taian. Keskitymme kuluttajatuotteisiin. Fazerilla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 1,1 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee lähes 8 500 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.

Northern Magic. Made Real.

Myynninedistäjä pääkaupunkiseudulle

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus