Skip to main content

Myynti-insinööri

Masino-Konaflex on erikoistunut voimansiirtoon, hydrauliikkaan ja suodatustekniikkaan. Tuotetarjontamme kattaa mekaanisen, pneumaattisen ja hydrodynaamisen voimansiirron sekä hydrauliikan ja suodatustekniikan komponentit. Meiltä saat myös hydrauliikkajärjestelmät sekä hydrauliikkapumppujen ja -moottorien huollot. Pitkä kokemuksemme ja laaja asiantuntemuksemme auttaa löytämään aina parhaan ratkaisun.

Masino-Konaflex on osa Masino Groupia. Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, pumppuja, teollisuushuoltoa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä talotekniikan kiinnitys- ja asennustarvikkeita teollisuuden ja rakentamiseen tarpeisiin. Liikevaihto on noin 65 M€ ja henkilöstön määrä 160. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. Masino Groupille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus 2019, 2020 ja 2021. Lue lisää www.masino.fi

Liiketoimintamme kasvaessa haemme osaavaan joukkoomme

Hydrauliikan myynti-insinööriä ja voimansiirron myynti-insinööriä

Haemme Masino-Konaflexille kahta hydrauliikkaan ja/tai voimansiirtoon erikoistunutta myynti-insinööriä. Toimit valittujen tuotteiden tuotepäällikkönä. Päivittäiseen työhösi kuuluvat muun muassa nykyisten asiakkuuksien hoitaminen ja uusasiakashankinta. Lisäksi huolehdit oman tuotealueesi toimittajayhteyksien hoitamisesta. Raportoit työssäsi hydrauliikan tai voimansiirron myyntijohtajalle erikoisalastasi riippuen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta - esimerkiksi tradenomin tai insinöörin peruskoulutus - sekä mielellään vahvaa alan tuntemusta. Eduksesi katsotaan mekatroniikan ja/tai sähköhydraulisten järjestelmien osaaminen. Taustasi voi olla myös suunnittelupuolella. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Olet valmis matkustamaan noin 30–40 päivää vuodessa, pääsääntöisesti kotimaassa. Luonteeltasi olet energinen, sosiaalinen ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Omaat hyvät yhteistyö- ja esiintymistaidot sekä sitoudut tavoitteisiin. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kiinteän kuukausipalkan ja hyvät Masino-konsernin työsuhde-edut, osaavan henkilöstömme täyden tuen sekä monipuolisen toimenkuvan ja laadukkaat tuotteet.  

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipaikkamme sijaitsevat Vantaalla ja Turussa, mutta myöhemmin työskentelypaikkakuntasi voi olla myös tarvittaessa muualta päin Suomea.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveen kera viimeistään sunnuntaina 31.7.2022 Talent Hunters Oy:n
Ville Valoselle osoitteeseen ville.valonen@talenthunters.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Executive Consultant Ville Valonen numerosta 040 486 0519.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myynti-insinööri

Masino-Konaflex
Vantaa
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti