Skip to main content

 

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiatuotannon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 rautaista alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Vahvistamme nyt vesi- ja energialiiketoiminnan yksikköämme ja etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Myynti-insinööriä

Oletko myyntityön rautainen ammattilainen ja tekninen myynti on erityistä osaamisalaasi? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Myynti-insinöörinä työskentelet kiinteästi vesi- ja energialiiketoiminnan asiakasrajapinnassa, tukien liiketoimintaa sekä muuta myyntitiimiä. Hyvän pohjan onnistua tässä tehtävässä alan koulutus sekä aikaisempi kokemus vaativasta teknisestä ratkaisumyynnistä. Tehtävässä edellytetään erinomaisia kommunikaatiokykyjä suomeksi; arvostamme myös muiden kielten osaamista. Koulutus- tai kokemuspohjaa tärkeämpää on innostunut ja oma-aloitteinen asenne tehtävää kohtaan sekä aktiivinen sekä järjestelmällinen ja tarkka työote; olet utelias ja kiinnostunut alan viimeisimmistä teknologioista ja haluat tehdä merkityksellistä työtä tuhansien ihmisten arjen sujuvoittamiseksi.

Myynti-insinöörinä työskentelet ensisijaisesti pääkonttorillamme Mikkelissä, mutta mahdollisesti voit sijoittua myös toimistollemme Espooseen tai Ouluun. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös etänä ja työ vaatii silloin tällöin matkustamista.

Mitä myynti-insinööri tekee Miprolla?

Myynti-insinöörinä osallistut kiinteästi vesi- ja energialiiketoiminnan järjestelmien ratkaisu- ja palvelumyyntiin; laadit ja lasket tarjouksia sekä osallistut sopimusneuvotteluihin sekä teet taustatyötä asiakassuhteiden ylläpitoon. Työskentelet kiinteästi asiakasrajapinnassa yhdessä muun myyntitiimin kanssa. Työskentelet tehtävässä itsenäisesti, mutta apunasi sinulla on alan ehdotonta kärkeä oleva tiimi sekä vuosikymmenien kokemus alalta; avaimet onnistumiseen ovat siis sinun käsissäsi.

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaista heitä kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti, takaavat henkilöstön viimeisimmän osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Hieman perinteisemmistä eduista mainittakoon huipputason työterveyspalvelut kattavilla vapaa-ajan vakuutuslisillä sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Kuulostaako tämä siltä mitä olet työltäsi etsinyt?

Hae paikkaa jo nyt ennen kuin hakuaika umpeutuu 8.8.2021, osoitteessa https://miprorekry.mepco.fi/MepRekry. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella ma-to klo 9-16 välillä heinäkuussa Palvelupäällikkö Timo Kakko etunimi.sukunimi@mipro.fi +358 44 749 8312. Kesä- ja elokuussa lisätietoja antaa Myyntipäällikkö Aki Muinonen etunimi.sukunimi@mipro.fi +358 44 749 1222.

Myynti-insinööri

Mikkeli
Espoo
Oulu
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus