Skip to main content

Ouneva Group on kansainvälinen teollisuuden sopimusvalmistaja ja tuotekehityskumppani. Perheyhtiömme on merkittävä kumppani eri teollisuuden aloille - aina koneenrakennuksesta maailman johtaviin lukitusjärjestelmien valmistajiin. Vahva asenteemme sekä huippuunsa hiottu teknologiaosaamisemme ovat pitkien asiakassuhteidemme perusta.
Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Haemme nyt MYYNTI-INSINÖÖRIÄ Jotwire Oy:n Lehmon tehtaalle Joensuun välittömään läheisyyteen. Jotwire Oy on elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja suomalaiselle vientiteollisuudelle. Uusi moderni tehdas, laaja osaaminen sekä yli 30 vuoden kokemus tekevät meistä halutun kumppanin sopimusvalmistukseen.

Myynti-insinöörin tehtävä painottuu raskaissa työkoneissa ja ajoneuvoissa käytettävien sähköjärjestelmien hinnoitteluun, tarjouslaskentaan sekä myyntitehtäviin. Osallistut yhdessä myyntitiimin kanssa asiakkuuksien sekä asiakasprojektien hoitamiseen. Teet tiivistä yhteistyötä myös dokumentoinnin, tuotannon ja oston kanssa.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Olet työssäsi huolellinen ja tarkka sekä käytät tehokkaasti erilaisia tietojärjestelmiä. Tarvitset englannin kielen taitoa teknisen dokumentaation ymmärtämiseen sekä asiakkaiden kanssa kommunikointiin. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa pystymme tarjoamaan lisää haasteita.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja erittäin vakavaraisessa perheyrityksessä. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia mm. ePassilla sekä muilla konserniyrityksen eduilla.

Työt alkavat valittavan hakijan käytettävyyden ja sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa CEO Keijo Kurki, puh. 040 524 37 29 tai keijo.kurki@jotwire.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.11.2021 mennessä osoitteella rekry@jotwire.fi

Myynti-insinööri

80710 Kontiolahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus