Skip to main content

Myynti-insinööri/-vientipäällikkö

Luxhammar Oy valmistaa, markkinoi ja myy puun lämpökäsittelylaitoksia. Yrityksellä on pisin ja vahvin kokemus puun lämpökäsittelystä ja on saavuttanut markkinoilla erinomaisen aseman.  Asiakasprojektien koot vaihtelevat pienistä laitetoimituksista aina isoihin tuotantolaitoskokonaisuuksiin saakka. Yritys toimii sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Tärkeimmät vientikohteet ovat Aasia, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa. Laitteistotoimitusten lisäksi yritys hoitaa varaosatoimituksia ja laitehuoltoja. Toimipaikkana on Mikkeli.

Etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ/-VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ

aktiiviseen myyntityöhön puun lämpökäsittelylaitteisto- ja tuotantolaitoskokonaisuuksien parissa.

Työhön kuuluu olemassa olevien asiakassuhteiden hoito, uusien asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen ja kaupallisia neuvotteluita valitulla vientimarkkina-alueella, sekä etäyhteyksin että tarvittaessa matkustaen kohdemaahan. Työssäsi hyödynnät yrityksemme markkinoinnin ja vientimyynnin tuen  tiimejä, ja teet tiivistä yhteistyötä yrityksemme muun organisaation kanssa. Vastaat erityisesti valitun vientimarkkina-alueen kaupallisista neuvotteluista, aikaan saat uusia toimitussopimuksia, mutta tarvittaessa tuet myös useiden meneillä olevien toimitusprojektien asiakassuhteita.

Odotamme sinulta kokemusta kansainvälisen kaupan tehtävistä sekä soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä vastuullista ja positiivista asennetta. Persoonana olet tuloshakuinen, asioihin nopeasti tarttuva ja määrätietoinen. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja matkustusvalmius.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Eva-Maija Ahokas, U-Test Services Oy / Performia (eva-maija.ahokas@performia.fi). Lisätietoja antaa tarvittaessa tj. Tero Lallukka puh. 0400-491754 (Mahdolliset soitot arkisin klo 15:30-18:00)

Myynti-insinööri/-vientipäällikkö

Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus