Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Myynti- ja logistiikkakoordinaattori

SWM-Wood on yksi johtavista suomalaisista lämpökäsitellyn puun valmistajista. Yhtiö toimii Mikkelissä ja on perustettu 1998. SWM-Wood tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista lämpöpuuta ja laajan tuotevalikoiman. Myös lämpökäsittelypalvelut ovat osa yhtiön toimintaa.

Haemme asiakkaallemme Oy SWM-Wood Ltd:lle Myynti- ja logistiikkakoordinaattoria Mikkeliin.

Työhösi kuuluu kokonaisvaltainen tilaus-toimitusketjun hoitaminen eli suunnittelu, järjestely ja koordinointi. Ketju pitää sisällään sopimukset, raaka-ainevaraukset, alihankinnan, kuljetukset ja laskutuksen. Työssä käytetään apuna toiminnanohjausjärjestelmää. Lisäksi tehtävään kuuluu muita yleisiä toimistotöitä.

Hakijoilta edellytetään oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi vaatimuksena on sujuva englannin kielitaito, sekä suullinen että kirjallinen, koska asiakkaita palvellaan sähköpostitse ja puhelimitse. Hakijalla tulee olla myös hyvät IT-taidot. Eduksi katsotaan sahatavaran tuntemus sekä aiempi kokemusta vientikaupasta.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vastuullisen sekä monipuolisen työn, kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä. Kyseessä on vakituinen työsuhde, joka solmitaan suoraan asiakasyritykseen.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 23.5.2021 mennessä!

Myynti- ja logistiikkakoordinaattori

Mikkeli
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus