Skip to main content

Myynti-ja tuotepäällikkö JTK Power Vöyrille

JTK Power on monipuolinen ja muuntautumiskykyinen keskiraskas konepaja. Erikoisosaaminen on äänenvaimentimien, väestönsuojatarvikkeiden ja hitsattujen rakenteiden suunnittelu ja valmistus. Toinen vahva osaamisalue on vaativien ja kovien materiaalien koneistaminen. Tuotantolaitokset sijaitsevat Vöyrillä ja Isossakyrössä 35 km Vaasasta koilliseen, Tallinnassa, Eestissä ja Suzhoussa, Kiinassa. Lisätietoja osoitteesta www.jtk-power-group.com

JTK Power hakee myynti- ja tuotepäällikköä sijoituspaikkana Vöyri tai Viro vakituiseen työsuhteeseen.

Myynti- ja tuotepäällikön tehtävässä päävastuullasi ovat koneistuspuolen tuotteiden myynti ja sopimussuhteiden hallinta. Vastuualueisiisi kuuluvat myös uusasiakashankinta, tuottavuuden varmistaminen ja tuotteiden kustannuslaskenta sekä kehittämistehtävät, esimerkiksi myynnin työkalujen ja toimintojen kehittäminen. Teet tiivistä yhteistyötä niin myyntiorganisaation kuin myös tuotannon kanssa. Vastuullasi ovat myös raportointi sekä myynnin ennustaminen.

Haemme henkilöä, jolla on erinomaiset vuorovaikutus-, päätöksenteko-, ja tiimityötaidot. Lisäksi henkilöllä tulee olla hyvät organisointitaidot ja ratkaisukeskeinen työtapa. Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta, piirustusten lukutaitoa, alan materiaaliosaamista ja vahvaa osaamista MS työkaluista (mm. Excel). Toivomme sinulta ymmärrystä ja kokemusta myynnin tehtävistä ja hyvää teknistä tietotaitoa koneistettavien tuotteiden parissa. Tehtävässä tarvitset suomen- ja englannin kielen taitoa, ruotsin, viron ja venäjän kielentaito on plussaa. Tehtävässä vaaditaan valmiutta matkustamiseen.

Tässä sinulla on loistava tilaisuus päästä kehittämään omaa osaamistasi sekä kehittää osana tiimiä yrityksen toimintaa ja uusia toimintatapoja. JTK Power tarjoaa työntekijöilleen kattavat vakuutus- ja työterveyspalvelut, ruoka-, liikunta-, ja kulttuuriedut. JTK Powerilla saat loistavien työsuhde etujen lisäksi huipputiimin rinnallesi.

Haku toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Haethan paikkaa heti, mutta viimeistään 15.7.2022 osoitteessa www.adecco.fi. Liitä hakemukseen mukaan CV ja hakukirje. Hakijoita käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa Minna Nummelin Adeccolta, 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi. Työtehtävästä voit kysyä lisää JTK Powerin myyntijohtaja Janne Virtaselta (janne.virtanen@jtk-power.com, 040 701 9361) tai JTK Powerin myynti- ja tuotepäällikkö Anders Kannelhovilta (anders.kannelhovi@jtk-power.com, 050 536 6861)

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Myynti-ja tuotepäällikkö JTK Power Vöyrille

66800 Vöyri
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus