Skip to main content

Kährs Oy kuuluu Kährs Group -konserniin, joka on maailman johtava puu- ja parkettilattioiden sekä PVC- ja pehmitinvapaiden muovilattianpäällysteiden valmistaja. Konsernilla on viisi omaa tuotantolaitosta, joista yksi sijaitsee Suomessa Ikaalisissa. Kährs Groupin tuotteita myydään yli 70 maassa ja olemme markkinajohtaja puulattianpäällysteissä Suomessa sekä Ruotsissa, ja asemamme on vahva myös muilla keskeisillä markkina-alueilla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Konsernissamme on noin 1500 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 330 MEUR. Lisätietoja meistä www.kahrs.com.

Haemme asiakaspalveluumme myyntiassistenttia

Sinä: Omaat hyvät asiakaskohtaamistaidot, olet järjestelmällinen ja osaat pitää ”langat käsissäsi”. Pidät tiimityöskentelyä vahvuutenasi, mutta pystyt myös itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön. Sinulla on hyvät viestintätaidot ja kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.

Työkaverina olet positiivinen ja helposti lähestyttävä. Omaat aktiivisen otteen työntekoa kohtaan ja kestät työpaineet kovassakin vauhdissa. Työssäsi haluat oppia uutta ja osallistua asiakaspalvelun kehittämiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomi, ja kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja myynnistä sekä tunnet tilaus-toimitusketjun toiminnan. Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta rakennus- ja/tai sisustusalasta.

Tehtäväsi: Toimit asiakaspalvelutehtävässä B2B-myynnissä. Asiakkaitamme ovat rakennus- ja asennusliikkeet, rakennuttajat ja jälleenmyyjät sekä arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat kautta Suomen. Työsi sisältää asiakaspalvelua eri palvelukanavissa ja myyntitilausten käsittelyä tilauksesta toimitukseen. Olet myös tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa hyvän asiakaspalvelun varmistamiseksi.

Sijainti: Toimipaikkasi sijaitsee joko Kuopiossa tai Pirkkalassa.

Me: Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisen yrityksen työympäristössä, kannustavan organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät henkilökuntaedut.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä ja tunnet olevasi etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 19.8.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi ripeästi ja osoita aktiivisuutesi. Jätä hakemuksesi osoitteessa https://www.visiohr.fi/tyopaikka/myyntiassistentti-pirkkala-kuopio/

Rekrytointia hoitaa Visio Henkilöstöratkaisut Oy ja siellä lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Salminen p. 050 321 8771, pekka.salminen@visiohr.fi.

Visio HR on suomalainen henkilöstöpalvelualan toimija. Toimimme tällä hetkellä neljällä alueella, Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. www. visiohr.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntiassistentti

Kuopio
Pirkkala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti