Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Myyntiassistentti

Myyntiassistentti, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Shetland Oy, Helsinki Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Shetland Oy on toiminut vuodesta 1989 ja tuonut Suomeen lemmikkieläinalan laatutuotteita maailmalta vuodesta 1991. Edustamamme merkit ovat oman erityisalansa laadukkaimpia huipputuotteita. Keskitymme laatuun, emme hintaan. Lue lisää https://www.shetland.fi/.

Shetland Oy etsii nyt kauttamme myyntiassistenttia vahvistamaan tiimiään. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomansijaisuus ja kestää heinäkuusta vuoden 2021 loppuun.

Myyntiassistenttina työtehtäviisi kuuluvat tilausten käsittely, laskutus, asiakaspalvelu puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Työhön kuuluu myös myynnin tuki- ja markkinointitehtäviä sekä yrityksen sosiaalisen median kanavien päivittämistä.

Odotamme hakijalta korkeakoulututkintoa ja hyvää MS Office-ohjelmien hallintaa. Työtehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Olet oma-aloitteinen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja joustava asenne.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, huippu työkaverit ja työtehtävän luotettavassa maahantuontiyrityksessä.

Työtä tehdään arkisin 20-37,5 h/vko ja työajat sijoittuvat 9-17 välille.

Oletko sinä etsimämme vahvistus iloiseen tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen https://www.click-hp.fi/hakemus/12890 linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkki, p. 050 411 0390. Puhelintiedustelut arkisin 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Shetland Oy:n.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Nina Sarkki p. 050 411 0390
Työpaikan osoite: Yrityspiha 4, 00390 HELSINKI
Palkkaus: TES/Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Heinäkuu 2021
Työaika: osapäivätyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 25.04.2021
Ilmoitus jätetty: 16.04.2021

Myyntiassistentti

Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus