Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Myyntiassistentti/ Martinex Oy, Raisio

Martinex Oy on tekstiilien, lahja- ja taloustavaroiden sekä pelien ja lelujen toimialalla suunnittelua ja valmistusta tekevä raisiolainen perheyritys, joka 35 vuoden sekä perheen toisen sukupolven voimin edustaa yli 40 brändin lisenssinhaltijana sekä omien brändiensä kehittäjänä.  Aarikka Oy:n kasvutarina jatkuu nykyään osana Martinexiä.

65 vientimaata
60 henkilöä
40 brändilisenssiä
35+ 66  kokemusvuotta Martinex ja Aarikka
20 milj. liikevaihto

Martinex Oy:n brändimaailman ytimessä ovat mm. Aarikka, Muumi, Mauri Kunnas, Tatu ja Patu, Peppi Pitkätossu , Eemeli, Peliko, Moomin by Martinex, Baking by Martinex ja Martinex Home.

Haemme energistä ja aikaansaavaa

MYYNTIASSISTENTTIA

Monipuoliseen ja vaihtelevaan tehtävään, jossa saat mahdollisuuden toimia sekä myynnin tukitoimien että myynnin tehtävissä. Työskentelet Raision toimipisteeltä käsin pääosin Ruotsiin sekä osin Suomeen auttaen asiakkaitamme ostamaan uniikkien brändiemme kiinnostavia tuotteita. Pääset tuomaan asiakkaidemme saataville vastuullisia tuotteita, joilla arki tehdään yhdessä.

Tarjoamme 

•    Monipuolisuutta. Pääset työskentelemään myynnin back office- ja konkreettisissa myynnin työtehtävissä päivien täyttyessä vaihtelusta: tilausten syöttämisestä, edustajien auttamisesta, tarjousten tekemisestä, laskutuksesta sekä asiakkaiden kanssa yhteydenpidosta.  

•    Brändejä, joita suomalaiset rakastavat ja joiden rakkaus kasvaa maailmalla. Pääset työskentelemään sellaisten tuotteiden parissa, jotka innostavat asiakkaitamme ja joista toivomme asiakkaidemme kuulevan innostuksen äänessäsi.

•    Kasvua kivan porukan kanssa. Pääset oppimaan lisää myynnistä, prosesseista ja asiakaskokemuksesta samalla, kun liiketoiminta voi hyvin ja kasvaa. Tärkeät jo osattavat taidot ovat hyvä kielitaito (su, ru, en), excel sekä timanttinen asiakaspalveluasenne. Eduksi sinulle on, jos jo olet tehnyt työtä myynnin tuen tai asiakaspalvelun tehtävissä.  

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille 17.5.2021 mennessä persoonallisuutesi, motivaatiosi ja osaamisesi kiteyttävä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta.
Tehtävästä kertovat lisää MPS-konsultit: elina.koskela@mps.fi ja timo.harju@mps.fi.

Lisätietoja Martinexista ja Aarikasta saat osoitteista www.martinex.fi ja www.aarikka.fi

Myyntiassistentti/ Martinex Oy, Raisio

MPS
21200 Raisio
Vakituinen

Julkaistu 18.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus