Skip to main content

Myyntiedustaja

Haemme Bernerille Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikköön innostunutta ja aktiivista

MYYNTIEDUSTAJAA

Tehtävänäsi on vastata oman alueesi vähittäiskaupan tuotteiden markkinaosuuden ja myynnin kehittämisestä. Rakennat vahvoja asiakassuhteita myymälöissä ja kasvatat tuotteidemme kategorioita yhdessä asiakkaan kanssa PK-seudulla ja Kaakkois-Suomen alueella. Työskentelet mm. kodintarvikkeiden, hygieniatarvikkeiden sekä ruokatuotteidemme parissa, joissa kaikissa on kategorioidensa vahvimpia brändejä (mm. XZ, LV, Herbina, Heti, Kikkoman, Rajamäen, Ainu). Varmistat tuotteidemme parhaan mahdollisen esilläolon, näkyvyyden ja ulosmyynnin alueesi päivittäistavarakaupoissa käyntiohjelmasi mukaisesti. Toimit hyvässä yhteistyössä muiden myyntiedustajien, Bernerin eri kategorioiden, myynnin tuen sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta myynnistä ja asiakasyhteistyön kehittämisestä. Vähittäis- ja/tai päivittäistavarakaupan toiminnan tuntemus on selkeä etu. Tuloksellinen ja kehityshakuinen työskentelyote sekä näytöt menestyksellisestä asiakastyöskentelystä ovat osa sinua. Olet aloitekykyinen ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sen lisäksi olet tiimipelaaja, joka on valmis panostamaan ja edistämään yhteisiä tavoitteita. Kykenet analysoimaan käytössä olevaa myyntidataa ja osaat hyödyntää sitä päivittäisessä työssä asiakkaittesi eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän vahvojen brändien parissa. Haluamme sinun onnistuvan tehtävässä, ja siksi saat tueksesi tiimisi lisäksi kaikki Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikön ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lisätietoja antaa luottamuksellisesti asiakkuusjohtaja Anna Nordgren, p. 0400 414 829 tai [email protected], varmimmin ke 20.10. klo 13-15 ja ma 25.10. klo 9-11 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127 tai [email protected], varmimmin to 21.10. klo 11-12 ja ke 27.10. klo 15-16.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi avointen työpaikkojen linkin kautta sunnuntaihin 7.11.2021 mennessä.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotteet ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Toimintaamme ohjaa halu tarjota asiakkaillemme vain parhaita tuotteita ja parasta palvelua. Konsernimme liikevaihto 2020 oli 324,3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 547. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntiedustaja

Berner
Uusimaa
Etelä-Karjala
Kymenlaakso
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti