Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntiedustaja Talos Oy:lle Tampereelle

Haluatko olla mukana rakentamassa uutta menestystarinaa myynnin parissa? Talos Oy hakee Tampereen alueelle myyntiedustajia sähkösaneerausten myyntiin vakituiseen työsuhteeseen.

Mikä on Talos Oy?

Olemme sähkösaneerauksiin erikoistunut kotimainen yritys. Päivitämme omakotitalojen sähköt vastaamaan tämän päivän säädöksiä ja tarpeita uusimalla sähköt turvallisiksi, ekologisiksi ja käytännöllisiksi. Tuoteperheessämme on myös nykyaikaiset ja taloudelliset aurinkosähköjärjestelmät ja molemmat remontit toteutetaan asiakkaillemme omien asentajien toimesta.

Aiempi kokemus ei myyntityöstä katsotaan eduksesi haussa. Vahva asiakashankintaorganisaatiomme tarjoaa valmiit asiakaskäynnit joka viikolle! Tehtävässä menestymiseen tarvitset oikean asenteen ja halun kehittyä myynnillisessä tehtävässä. Myyntiedustajana ei tarvitse aiempaa teknistä osaamista, mutta eduksi on sähköalan tuntemus.

Arvostamme sitä, että asiakaspalvelu on sinulle luontevaa ja teet töitä mielelläsi ihmisten parissa, kuunnellen heitä ja löytämällä heille parhaat ratkaisut. Tukenasi on kannustava tiimi ja asiantunteva esimies, jotka haluavat auttaa sinua huippusuorituksiin myynnin parissa.

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavan työyhteisön ja mahdollisuuden edetä uralla
  • Takuupalkan ja erittäin hyvän ansaintamahdollisuuden
  • Taustalle vahvan asiakashankintaorganisaation
  • Talos Oy:n laadukkaan myyntikoulun heti työsuhteen alkuun
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin

Odotamme sinulta:

  • Positiivista elämänasennetta ja itsenäistä työotetta
  • Ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta
  • Sopeutumista vaihtelevaan työrytmiin
  • Halua tehdä tulosta ja myynnillistä asennetta
  • Eduksi luetaan kokemus myynnin parista

Talos Oy:lla hyvät työntekijät ovat yrityksen tärkein pääoma. Haluemme tarjota pitkäaikaisen urapolun ja panostamme työntekijöidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja työviihtyvyyteen. Haluatko liittyä oman alansa huipputiimiin luomaan yhteistä tarinaamme? Hae alla olevasta linkistä helposti ja nopeasti!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa. Lisätietoa tehtävästä antaa Talos Oy:n Sakari Karsikas Talos Oy puh: 044 256 0331 sakari.karsikas@talosahko.fi

Lue meistä lisää osoitteessa https://talosahko.fi

Hae paikkaa viimeistään 15.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: anne.suolanko@barona.fi, Lisätietoa tehtävästä antaa Talos Oy:n Sakari Karsikas Talos Oy puh: 044 256 0331 sakari.karsikas@talosahko.fi

Talos Oy

Talos Oy on 100% suomalainen, kodin sähköremontteihin ja aurinkoenergiaan erikoistunut yritys. Panostamme omakotitalojen turvallisuuteen, viihtyvyyteen ja ekologisuuteen. Haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina ja meillä on vuosien kokemus laadukkaista sähköremonteista ja aurinkoenergiavoimaloista. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakkaan toiveen kunnioitus, rehellisyys, suomalainen käsityö sekä vahva halu tehdä laadukasta työtä. Hyvät työntekijät on yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja siksi panostammekin heihin. Tule meille töihin luomaan yhteistä kasvutarinaa!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyntiedustaja Talos Oy:lle Tampereelle

Barona Rakennus
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus