Skip to main content

Eventio Group on jo vuonna 1971 perustettu tapahtumamyynnin ja varainhankinan palveluihin erikoistunut yhtiö. Konsernimme palvelukokonaisuuteen kuuluvat mm. Eventio-lipunmyynti- ja tapahtumajohtamisjärjestelmä, Lyhty-arpajaiset, Bingoon.fi -nettibingo ja lukuisat muut tuotteet ja palvelut. Palveluidemme avulla tuhannet yhdistykset, yhteisöt ja yritykset tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä omille asiakkailleen ja samalla keräävät vuosittain yli 30 miljoonan edestä varoja toimintaansa.

Olemme Suomen Olympiakomitean virallinen yhteistyökumppani - teemme viihteellistä varainhankintaa yhdessä.

 

Onko sinulla myynnin johtamiskokemusta urheilun, kulttuurin ja tapahtumayritysten parissa? Etsimme nyt BtoB-myyntijohtajaa nykyisen myyntitiimin vahvistukseksi ja vastaamaan valtakunnallisesti myyntimme ja markkinointimme johtamisesta ja myyntiorganisaation kasvattamisesta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kaarinassa ja Joensuussa. Vakituinen työsuhde solmitaan konsernin emoyhtiön Eventio Group Oy:n kanssa.

Johdatko sinä voimakkaasti kasvavan konsernimme myyntiä ja markkinointia?

Myyntijohtajan työpäivään myynti- ja markkinointitiimin johtamisen lisäksi kuuluu myös oma uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen. Vastuullasi on koko palvelukonseptimme, joka sisältää mm. lipunmyynti- ja tapahtumajohtamisjärjestelmän sekä erilaiset varainhankintaan liittyvät tuotteet ja palvelut.

Toivomme, että sinulla on edelleen halu kehittyä ja kasvaa kanssamme. Sinulla on jo näyttöjä valtakunnallisesta myynnin ja markkinoinnin johtamisesta. Työ on itsenäistä ja arvostammekin ennen kaikkea aitoa innostusta myynnin tehtäviin, itseohjautuvuutta sekä tavoitteellista työotetta. Olet konsernimme johtoryhmän jäsen.

Miksi juuri Eventio Group Oy:lle?

Tarjoamme sinulle tehtävän tutkitusti erinomaisessa työyhteisössä (Varman työhyvinvointitutkimus 2020). Pidämme henkilöstöstämme huolta ja työsuhde-etuihimme kuuluu laajennettu työterveyshuolto sekä kulttuuri- ja virikesetelit. Työaikamme on joustava ja tarjoamme myös osittaisen etätyömahdollisuuden.

Käy tutustumassa: eventio.fi

Lisää tietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ilpo Pohjola, 0400-182700

Hakemukset 30.6.2021 mennessä.

 

MYYNTIJOHTAJA

Helsinki
Kaarina
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 16.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja