Skip to main content

Myyntijohtaja teollisuusmyyntiin

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Tuotamme materiaalia rakentamisen lisäksi teollisuuden tarpeisiin pakkauksista ja komponenteista lopputuotteisiin.  Käyttökohteita on lähes loputtomasti ja palvelemme asiakkaitamme markkinajohtajan resursseilla. Tietoa tuotteistamme saat tästä linkistä: https://www.jackon.fi/teollisuus/

 

MYYNTIJOHTAJA TEOLLISUUSMYYNTIIN

 

Olemme viime vuosina olleet hyvällä kasvu-uralla ja sen johdosta etsimme teollisuustuotteiden myyntitiimiin oman vetäjän. Tulet keskittymään teollisuustuotteittemme myyntiin ja myynnin johtamiseen. Tehtävässä saat johdettavaksesi ammattitaitoisen myyntitiimin. Vastuullisesi tulee myös myynnin strategia suunnittelusta toteutukseen ja vahva yhteistyö Skandinavian myyntitiimin kanssa. Asiakasverkoston luominen ja siinä toimiminen on luontaisesti osa tehtäväkuvaasi. Toimipisteesi sijaitsee Salossa, Muurlan tehtaalla. Esimiehenäsi on yhtiön toimitusjohtaja.

 

Mitä odotamme?

Olet saanut joko teknisen tai kaupallisen koulutuksen, ja sinulla on kokemusta myynnin johtamisesta. Työskentelemme kansainvälisessä organisaatiossa, jossa asiakkaita on niin kotimaasta kuin ulkomailta ja siksi viestit hyvin englanniksi. Ruotsin kielen taito on tässä tehtävässä eduksi. Olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Omaat aktiivisen asenteen työhön ja johtamiseen. Tulet työskentelemään osana johtoryhmää, joka edellyttää kykyä tiedon tuottamiseen ja raportointiin. Esimiehenä olet kannustava ja esimerkillä johtava.

 

Miksi meille töihin? 

Tehtävä on uusi, joten voit vaikuttaa työnkuvan kehittymiseen. Toimintamme on innovatiivista ja me mahdollistamme osaamisen kehittymisen. Työilmapiiriämme on pidetty hyvänä ja ihmiset ovatkin sitoutuneet yhteisiin tavoitteisiimme tehden pitkiä työuria. Meillä työtä tehdään yhteisen tavoitteen eteen toisiamme arvostaen.

 

Miten haet meille töihin? 

Lisätietoja tehtävästä antaa InterSearchin seniorikonsultti Antti Lavanti puh. 040 5755 333. Voit myös lähettää kysymyksiä sähköpostilla: antti.lavanti@intersearch.fi.  Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa https://intersearch.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=35 ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 21.06.2021 mennessä.

Myyntijohtaja teollisuusmyyntiin

Jackon Finland Oy
Salo
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
200 000 - 399 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja