Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntikoordinaattori

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä

MYYNTIKOORDINAATTORIA.

Tietoliikenneverkkojen kaapeleita sekä -komponentteja valmistava ja kehittävä Nestor Cables Oy hakee myyntikoordinaattoria Oulun Ruskoon. Työtehtäviisi myyntikoordinaattorina sisältyy asiakassuhteiden kokonaisvaltainen ylläpito, johon kuuluu mm. tilausten vastaanottaminen, lähetyksistä huolehtiminen sekä asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen. Toimit siis linkkinä asiakasyritysten ja tehtaan välillä myynnin toteutumisen jälkeen, joten olet olennaisessa osassa kokonaisvaltaisen asiakastyytyväisyyden luomisessa.

Kysynnän kausivaihteluista johtuen työ on ajoittain hektistä ja vaatii hyvää kokonaistilanteen hahmottamistaitoa. Omaathan siis hyvän paineensieto- ja ongelmanratkaisukyvyn, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkeä unohtamatta. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Katsomme eduksesi kaupallisen tai teknisen alan tutkinnon sekä aikaisemman kokemuksen teollisuuden ja/tai kaupan alan vastaavista tehtävistä. Tehtävä vaatii kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä sovelletaan Teknologiateollisuudenalan toimihenkilöiden TESiä.

Toivomme sinulta

  • teknistä ymmärrystä ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • alalle sopivaa koulutusta
  • asiakaspalveluahenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
  • kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • ryhmätyötaitoja

Tarjoamme

  • kokoaikaisen vakituisen työn
  • monipuoliset ja haastavat työtehtävät
  • mainion alustan kehittyä ja kasvattaa omaa ammattitaitoasi
  • mukavan työporukan, hyvän perehdytyksen sekä jatkuvan tuen tehtävääsi
  • kattavat henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811 sekä yksikönjohtaja Juha Lämsä +358 44 330 8810.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntikoordinaattori

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti