Skip to main content

Myyntikoordinaattori

Haemme Vihtan Oy:lle Ouluun

MYYNTIKOORDINAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen. Vihtan Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa erilaisia lasiratkaisuja sekä koteihin että julkitiloihin. Vihtan Oy:n asiakkaita ovat muun muassa rakennusliikkeet ja rautakauppaketjut. Yrityksen tavoitteena on olla ketterä, asiakaslähtöinen ja luotettava kumppani alallaan, heillä on vahva kasvustrategia ja heidän liikevaihtonsa oli viime vuonna lähes 10 miljoonaa euroa.

Myyntikoordinaattorin tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelun tehtävät, muun muassa myyntitilausten käsittelyä, tarjouspyyntöihin vastaamista sekä asiakastilausten aikatauluttamista ja toimittamista. Tehtävässäsi kommunikoit ja teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimit asiakaslähtöisesti ja varmistat osaltasi asiakastyytyväisyyden.

Tehtävä soveltuu sinulle, jos omaat järjestelmällisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Pystyt toimimaan paineen alla, työskentelet joustavasti ja olet positiivinen asenteeltasi. Olet käynyt kaupallisen tai teknisen koulutuksen ja omaat hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Edellytämme hakijoilta

  • tehtävään sopivaa koulutustaustaa sekä kokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi, mahdollisesti myös ruotsiksi ja englanniksi
  • aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kiinnostusta kehittää omaa osaamistasi
  • taitoa hyödyntää tehokkaasti nykyaikaisia tietojärjestelmiä sekä omaksua nopeasti uusia asioita
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
  • paineensietokykyä

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen tehtävän kasvavan ja kehittyvän yrityksen asiakaspalvelussa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antavat Petra Ala-Viuhkola, Vihtan Oy (+358 44 774 4660, [email protected]) sekä Kimmo Haukilehto, Vihtan Oy (+358 44 774 4665, [email protected]).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti