Skip to main content

Myyntikoordinaattori Sanoma-tiimiin kesäksi!

Etsimme nyt Sanoma-tiimiimme tekijää, jolla pysyy langat käsissä ja joka on valmis tarttumaan toimeen, kun tilanne niin vaatii.  Onko sinulla kyky koordinoida ja löytyykö sinulta yrittäjähenkisyyttä, sulavaa suunnittelutaitoa sekä ratkaisukeskeistä lähestymistapaa asioihin? Hienoa – jatka siis lukemista! 

Työ Sanoman koordinaattorina 

Haemme myyntitiimimme avuksi koordinaattoria / myynnin henkilöstösuunnittelijaa. Sanoman koordinaattorin tehtävässä vastaat promootioiden koordinoinnista, myyjien perehdytyksestä, sekä myynnin- ja esimiestyön tukemisesta. Vastuullasi on lisäksi noin 140 myyjätyövuorojen suunnittelu. 

Työaika tehtävässä on n. 40h /vko ja tehtävän luonteen vuoksi sinun tulee olla valmis tarttumaan toimeen myös iltaisin ja viikonloppuisin tilanteen niin vaatiessa. Tehtävässä tärkeintä on asenne ja kyky joustaa. Työskentely tapahtuu konttorilla Lauttasaaressakentällä ja osittain myös etänä. Työssä ei vaadita ajokorttia.

Tarjoamme sinulle kiinteän 2300€/kk pohjapalkansekä bonukset oman menestyksesi mukaan. Onnistumista työssäsi mitataan tuntibudjetissa-, myyntitavoitteissa- sekä tehokkuustavoitteissa onnistumisen kautta. Työ alkaa kattavalla koulutuksella 16.5.2022 ja on määräaikainen 15.8.2022 asti. 

Mahdollisuus jatkosopimukseen on olemassa. 

Mitä odotamme sinulta? 

Työssä menestyminen edellyttää erinomaista koordinointikykyä, sulavaa suunnittelutaitoaExcel-osaamista, sekä ratkaisukeskeistä lähestymistapaa asioihin. Olet tinkimätön tekijä, mutta osaat myös löysätä ja nauttia elämästä. Kokemuksesi aikaisemmista koordinoivista rooleistaprojektien vetämisestä, sekä esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ennen kaikkea toivomme sinulta rohkeutta olla oma itsesi ja tuoda persoonasi vahvasti esiin.  

Tämä on sinulle ainutlaatuinen paikka osoittaa koordinointikykyä, sekä osaamista aloitteellisuutta vaativassa työssä ja tästä kokemuksesta on sinulle varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa, missä ikinä omat tavoitteesi sitten ovatkaan.  

Edellytämme hakijalta 18-vuoden ikää, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. 


Haluatko mukaan huipputiimiin tekemään tästä kaikkien aikojen kesän? Haku tehtävään on nyt käynnissä! 

Olen Laura Rainmakeriltä ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Halutessasi kuulla työstä lisää, saat minuun  yhteyden arkisin klo 9-16:00 välisenä aikana WhatsApp viestin muodossa 040 7147997 Työn hakeminen tapahtuu hakulinkin kautta. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntikoordinaattori Sanoma-tiimiin kesäksi!

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti