Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntikoordinaattori, Vihtan Oy, Oulu

Etsimme asiakkaallemme Vihtan Oy:lle

MYYNTIKOORDINAATTORIA Oulun Ruskoon:

"Vihtan Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa erilaisia lasiratkaisuja niin julkisen kuin yksityisen sektorin uudis- ja saneerauskohteisiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa rakennusliikkeet ja rautakauppaketjut. Päätoimipisteemme on Oulussa. Meillä on vahva kasvustrategia ja liikevaihtomme oli viime vuonna yli 10 miljoonaa euroa.

Haemme joukkoomme MYYNTIKOORDINAATTORIA Ouluun.

Tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelun tehtävät, muun muassa myyntitilausten käsittelyä, tarjouspyyntöihin vastaamista sekä asiakastilausten aikatauluttamista ja toimittamista. Tehtävässäsi kommunikoit ja teet tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimit asiakaslähtöisesti ja varmistat osaltasi asiakastyytyväisyyden.

Tulet työskentelemään useiden asiakkaiden parissa samanaikaisesti, joten tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka on tarkka, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Olet työssäsi oma-aloitteinen, tehokas ja joustava. Pystyt toimimaan paineen alla, työskentelet joustavasti ja olet positiivinen asenteeltasi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä viestit sujuvan suomen lisäksi myös mahdollisesti ruotsiksi tai englanniksi. 

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavat työkaverit ja avoimen yrityskulttuurin. 

Jos omaat kaupallisen tai teknisen koulutustaustan sekä oppimishaluisen ja palveluvalmiin asenteen, tämä työtehtävä voi olla juuri sinua varten. Tartu tilaisuuteen ja 26.8.2022 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Haukilehto  p. 044 774 4665 perjantaina 12.8 klo 12-13:00 ja maanantaina 15.8 klo 10-11:30. 

Go On Oululta kysymyksiisi vastaa HR-asiantuntija Aino Maaninka p. 0400 548 811 ja asiakkuuspäällikkö Aija-Riina Loukkola p. 0400 580 352. "

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntikoordinaattori, Vihtan Oy, Oulu

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti