Skip to main content

Myyntineuvottelija

Sinun roolisi

Tässä tehtävässä huolehdit nykyisistä sekä uusista asiakkaistamme ja varmistat, että heillä on käytössään parhaat mahdolliset palvelumme. Työ koostuu aktiivisesta henkilö- ja yrittäjäasiakkaiden kohtaamisesta puhelimitse ja etätapaamisten kautta. Tarjoat asiantuntemustasi erilaisiin vakuutussopimuksiin liittyen ja sijoittamisen mahdollisuuksien kartoittamiseen. Teet läheistä yhteistyötä yhtiömme sijoitusasiantuntijoiden, varainhoitajien ja yritysmyyjien sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Päivittäinen työsi koostuu seuraavista tehtävistä:

  • Asiakastyytyväisyyden varmistaminen aktiivisella ulossoittotyöllä
  • Uusien asiakasvarojen hankkiminen ja asiakkuuksien laajentaminen
  • Asiakkaiden tapaaminen pääsääntöisesti etänä verkkotapaamisten kautta
  • Tapaamisten sopiminen itselle sekä kollegoille

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta ennen kaikkea paloa menestyä myynnillisessä roolissa sekä korkeaa työmoraalia. Olet sosiaalinen, palvelualtis ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen, saat onnistumisen tunteita myyntityöstä ja asiakkaan tyytyväisyys on sinulle erittäin tärkeä arvo. Tiimihengen luominen on sinulle merkityksellistä. 

Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä mielellään soveltuvan alan korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen). Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomen kieltä, muu kielitaito erityisesti ruotsin kieli, katsotaan eduksi. Positiivisuus ja voitontahto siivittävät tiesi tehtävässä menestymiseen. Odotamme sinulta kokemusta myynnin ja/tai sijoitusten parissa työskentelystä, ja APV-tutkintojen suorittaminen katsotaan eduksi. 

Sinulle tarjoamme

  • tilaisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2022 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön sekä kannustavat ja rennot tiimikaverit.
  • työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavan hybridityön mallin.
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä kehittymistäsi tukevia mahdollisuuksia.

Myyntineuvottelijan tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä saat myyntipäällikkö Eero Kosolalta 050 359 0681.

Hae tehtävään pian, mutta viimeistään 22.5.2022 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi. Käsittelemme jatkuvasti hakemuksia ja kutsumme hakijoita videohaastatteluun jo hakuaikana. 

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi

 

Myyntineuvottelija

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 27.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus