Skip to main content

Myyntineuvottelija

Etsimme sähköalan asiakkaallemme Kotkassa asiakaspalveluhenkistä

MYYNTINEUVOTTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi sisältyy sähköpalveluiden myynnin lisäksi asiakkaiden opastus ja neuvonta. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja kommunikointikanavat. 

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on kaupallinen koulutus, reipas ja positiivinen asiakaspalveluasenne ja halu oppia uutta. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten oikea asenne ratkaisee menestyksesi tässä työssä!

Tarjoamme mielenkiintoisen päivätyön voimakkaasti uudistuvalla toimialalla mukavassa työyhteisössä. Työssä on myös osittainen etätyömahdollisuus.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Häkkinen, p. 044 723 8475, tanja.hakkinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Myyntineuvottelija

Kotka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus