Skip to main content

Ratkaisumyyjä, Alma Mediaratkaisut


Tuhannet suomalaiset pk-yritykset tarvitsevat laadukkaita ja tehokkaita digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Ratkaisumyynnin ammattilaisena Almalla pääset auttamaan suomalaisia yrityksiä onnistumaan ja kasvamaan!

Digitaalisen ratkaisumyynnin huipputiimimme kasvaa ja vahvistuu, joten etsimme uusia ratkaisumyyjiä. Myymme Alman vetovoimaisia digitaalisen median ratkaisuja pk-yrityksille, jotka haluavat näkyvyyttä tunnettuutta ja konkreettisia tuloksia verkon eri kanavista. Alma Media Suomen suurimpana digimediatalona tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten kaikkiin tarpeisiin ja toiveisiin. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa on monikanavaista, pääasiallisin asiakaskontaktointi ja -kommunikointi tapahtuu puhelimitse ja Teams-tapaamisin. 

Olet etsimämme ratkaisumyyjä, kun

  • omaat aiempaa kokemusta tulosvastuullisista myyntitehtävistä
  • osaat kartoittaa asiakkaan tilanteen ja tarpeet, ollen ratkaisukeskeinen
  • ymmärrät digitaalisen markkinoinnin keinot ja verkon tarjoamat mahdollisuudet
  • tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat kertoa monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen ratkaisumyynnin parista ja digitaalisen median palveluiden tuntemuksen. Kuulemme mielellämme tarkemmin, millaista myynnin osaamista omaat!

Toivomme, että olet määrätietoinen, kunniahimoinen ja tavoitteellinen henkilö, joka ei pelkää haasteita. Odotamme halua menestyä ja kehittyä ratkaisukeskeisenä myyjänä edelleen. Tarjoamme Almalla näköalapaikan globaalissa digimediatalossa sekä nopealiikkeisen ja kehittyvän työpaikan tunnettujen brändien parissa. Rakennamme All stars-joukkuetta, jossa pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi kovatasoisessa tiimissä. Työpisteesi voi olla joko Tampereella tai Turussa. Aloitus tehtävässä on mahdollista heti jo touko-kesäkuun vaihteessa tai syksyllä. Keskustelemme tästä mielellämme kanssasi tarkemmin.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti tai viimeistään 29.5.2022. Etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Viktor Söderlund p. +358505575812 / viktor.soderlund@almamedia.fi. Tavoitat Viktorin parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 14-16 välillä.

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.