Skip to main content

Myyntineuvottelija Helsingin Sanomat, Oulu

Etsitkö etätyötä, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan? Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Haluaisitko vaihtaa uudelle alalle ja kehittyä tulevaisuuden huippumyyjäksi ja ansaita samalla hyvin? Meillä on sinulle töitä!

Me Rainmakerillä etsimme nyt uusia Myyntineuvottelijoita Oulun Sanoman tuotteiden puhelinmyyntitehtäviin. Tarjoamme sinulle joustavat etätyömahdollisuudet, säännölliset mutta joustavat työajat, hyvän perehdytyksen myyntitehtäviin, sekä tietenkin kannustavan palkkamallin, jolla ansaitset keskimäärin 15€/ h. 

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

Sanoma

Sanoma tarjoaa monipuolista ja ajankohtaista tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Sanoman mediat tavoittaa päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanomalaiset ovat mukana niin ihmisten arjessa kuin juhlassa, sekä vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä.

Rainmakerin Sanoman Myyntineuvottelijana

Tehtäviisi kuuluu kontaktoida Sanoman tuotteiden aikaisempia tilaajia ja rohkaista heitä uusimaan tilauksensa ja tilaamaan lisätuotteita. Pääset myös kontaktoimaan kokonaan uusia asiakkaita ja esittelemään heille Sanoman hyvin tunnistettavaa tuotevalikoimaa, josta löytyy jokaiselle jotain kiinnostavaa luettavaa! Sanomalehdet tuovat sisältöä elämään – kertoo tärkeimmät uutiset ja kiinnostavimmat jutut sekä tarjoaa hyödyllisimmät palvelut.

Työssä onnistumiseen tarvitset positiivisen asenteen ja halun onnistua – me koulutamme sinut myyntiin ja Sanoman tuotteisiin sekä tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä edelleen Rainmakerin sisällä huippumyyjäksi. Työ on itsenäistä ja voit joustavasti päättää haluatko tehdä töitä etänä, vai yhdessä upean tiimisi kanssa Oulun toimistollamme. Tiimi tukee viihtymistäsi ja menestymistäsi työssä – mm. yhteiset myyntikisat tuovat mielenkiintoa ja positiivista virettä arkeen

Etsimme tehtävään myynnissä innostuineita, korkean työmoraalin omaavia henkilöitä

  • Pääset edustamaan yhtä Suomen arvostetuinta brändiä
  • Saat arvokasta kokemusta myynti- ja markkinointityöstä, kuluttajaliiketoiminnasta ja media-alasta
  • Saat kattavan perehdytyksen ja työkalut onnistuaksesi työssäsi – et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä menestyäksesi.
  • Työpäivät tehtävässä 6 tunnin pituisia – aikaa jää siis arkena muuhunkin kuin työhön. Joustamme työaikojen suhteen, osa-aikatyö on myös mahdollista.
  • Tässä tehtävässä ihmiset tienaavat keskimäärin 15 €/h, omalla suoriutumisellasi voit kuitenkin nostaa ansioitasi huomattavasti korkeammalle – palkkatasosi on omissa käsissäsi! -> Keskimääräinen kuukausipalkka 30h/ viikossa noin 2000€
  • Työaika: Työaika voidaan sopia tarpeesi mukaan, pääsääntöisesti 30h / viikko, arkisin klo 9-16 välillä. Myös osa-aikatyö mahdollinen!

 Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2020 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

 

Kiinnostuitko?  

Olen Nini Rainmakerilta ja haastattelen ihmisiä tehtävään jo hakuaikana. Voit soittaa tai laittaa viestiä numeroon 040 714 7990. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”. 

Kotisivujemme kautta pääset myös tutustumaan toimistoomme!

Paikkakunta: Oulu

Palkka: 9,5€/h + myyntiprovisiot

Työajat: 30 - 37,5h/vko (09:00-20:00 välissä)

Osoite: Kempeleentie 7, Oulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija Helsingin Sanomat, Oulu

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti