Skip to main content

Myyntineuvottelija, Holiday Club, Katinkulta

Onko sinulla aktiivinen ote tekemiseen, löytyykö sinulta hyvää asennetta? Hienoa. Kiinnostaako sinua työskennellä kasvavan matkailun ja vapaa-ajan toimijan palveluksessa? Mahtavaa. Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista – saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme myyntineuvottelijoita vakituiseen työsuhteeseen Holiday Club Resorts Oy:lle Katinkultaan Vuokattiin. Valmistaudumme kotimaan matkailun kysynnän kasvuun ja myyntineuvottelijan tehtävässä olet erittäin tärkeässä roolissa mahdollistamassa tätä kasvua.

Tehtävänäsi on löytää potentiaalisille asiakkaillemme sopiva tapa lomailla kohteissamme. Työpäiväsi koostuvat valmiiksi sovituista asiakastapaamisista toimistolla. Asiakastapaamisessa kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä, kartoitat heidän nykytilanteensa ja esittelet sopivia lomailukohteita Holiday Clubin valikoimasta. Mahdollistat siis asiakkaillesi unelmalomia! Työviikkosi alkaa tiistaina ja päättyy lauantaina.

Saat työtehtävääsi hyvän ja laajan perehdytyksen ja jatkuvan myynnin tuen myyntitiimiltäsi ja esihenkilöltä. Perehdytysvaiheessa pääset oppimaan vertaisryhmän kanssa koulutuksessa ja samalla tutustumaan vähintään yhteen lomakeskuksistamme konkreettisesti. Koulutuksen jälkeen saat esihenkilön ja kollegoiden tuen työhösi niin ennen ja jälkeen asiakastapaamisten kuin tarvittaessa niiden aikanakin – työskentelemme samoissa tiloissa toisiamme tukien ja tsempaten.

Sinulta voi löytyä aikaisempaa myyntikokemusta, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Oikea asenne ja vuorovaikutustaidot erilaisten ihmisten kanssa ovat tärkeimmät ominaisuutesi. Nautit ihmisten kohtaamisista ja innostut, kun saat olla mahdollistamassa ihmisten lomaunelmien toteutumista.

Tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut. Alkuvaiheessa saat 3000 €/kk takuupalkan. Sen jälkeen palkkamalli muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta, joten sinulla on loistavat mahdollisuudet vaikuttaa palkkapussisi kokoon, vain taivas on rajana.

Kiinnostuitko? Katso vielä videolta, mitä myyntineuvottelijamme Kalle kertoo työstään Holiday Club Katinkullassa: https://youtu.be/ZALsLzj0GiM

Odotamme jo hakemustasi ja tulevat asiakkaasi odottavat lomaunelmiensa toteutumista. Laita siis hakemus tulemaan, lupaamme tehdä nopeita päätöksiä ja olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuajan aikana. Hakeminen on nopeaa, vastaat vain muutamaan kysymykseen ja hakemuksesi on meillä.

Hae paikkaa viimeistään 01.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Holiday Club Resorts Oy

Holiday Club Resorts on yksi johtavista matkailun ja vapaa-ajan asumisen toimijoista Suomessa. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa ja Kanariansaarilla. Holiday Club -lomakohteita on yli 30, joista suurimmat tarjoavat kylpylähotellien ja tasokkaiden lomahuoneistojen lisäksi monipuolisia ravintola-, liikunta- ja vapaa-ajan palveluja upeissa maisemissa. Holiday Clubin kohteissa vietetään vuosittain yli miljoona lomaa, ja lomaosakkeen omistajia on yli 60 000. Yrityksen omistaa intialainen Mahindra&Mahindra monialayhtiö tytäryhtiönsä Mahindra Holidays&Resorts -yhtiön kautta.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyntineuvottelija, Holiday Club, Katinkulta

Holiday Club Resorts Oy
88600 Sotkamo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Holiday Club Resorts Oy
Turku
Holiday Club Resorts Oy
Lappeenranta
Holiday Club Resorts Oy
Tampere
Holiday Club Resorts Oy
Kuusamo
Holiday Club Resorts Oy
Heinola