Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntineuvottelija iltavuoroon, DNA Rovaniemi

Tervetuloa tekemään myyntiuraa DNA:lle!

Oletko miettinyt vaihtamista uudelle alalle? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia ja saada kokemusta myynnin kiehtovasta maailmasta! DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa myynnin mysteerit avautuvat ja tulevat osaksi osaamistasi. DNA:n puhelinpalvelu on palkittu tuloksellisuudestaan – perehdytys ja valmentava tuki myyntitaitojen oppimiseen on huippuluokkaa! Nyt pääset halutessasi työskentelemään DNA:lla myös pelkässä iltavuorossa – tämä työ sopii täten siis erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen! Seuraava koulutus starttaa 15.8.2022!

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

Työnkuva

Työssä kohtaat monenlaisia asiakkaita puhelimitse. Kontaktoit sekä uusia potentiaalisia asiakkaita, että nykyisiä asiakkaita ja pääset kertomaan heille DNA:n uusista tuotteista, laadukkaista palveluista sekä erilaisista kampanjatarjouksista.

Työssä onnistumistasi tukevat tsemppaava tiimi ja esihenkilö, jatkuva myyntivalmentaminen ja motivoivat myyntikilpailut.

DNA - perheystävällinen työpaikka joustaa arjen tarpeissasi

Työyhteisömme on huippuluokkaa! Tästä saamme vuosittain positiivista palautetta henkilöstökyselyissä. DNA:lle on ainoana suuryrityksenä Suomessa myönnetty Perheystävällinen työpaikka -tunnustus. DNA:n puhelinpalvelukeskuksessa joustavuus näkyy esimerkiksi siten, että työskentely ei ole paikkaan sidottua vaan työtä voi tehdä joustavasti kotoa tai toimistolta.

Palkkaus ja urapolku

Palkkarakenne on turvallinen, sillä se pohjautuu ICT työehtosopimukseen. DNA:lla palkkataso ei kuitenkaan jää pakolliseen minimitasoon. Myyjämme ansaitsevat keskimäärin 20 euroa tunnilta, saavuttaen kuuden tunnin työpäivillä noin 2500 euron kuukausiansion. Huom: Tämä ei ole palkkakatto vaan keskiarvo! Myyntitaitojen kehittyessä ja onnistuminen kasvaessa on sinulla mahdollisuus todellisiin huippuansioihin!

Isona yrityksenä DNA:n sisältä löytyy paljon erilaisia uramahdollisuuksia. Monet myyjämme ovat jatkaneet myyntiuraa yritysmyynnin tai myymälämyynnin puolella. Myös esihenkilöura ja myyntivalmentajan tehtävät ovat hyviä mahdollisuuksia kehittyä uralla eteenpäin.

Kuka meille voi hakea?

Tässä työssä tavoitteellinen ja aktiivinen ote työskentelyyn on tärkeää. Haemme kehittymishaluisia ja työssä toimeen tarttuvia ihmisiä, jotka ovat innostuneita myynnin mahdollisuuksista.

Arvostamme suuresti, jos olet valmis määrätietoisesti työskentelemään uuden oppimisen ja tulosten eteen – me kyllä autamme sinua onnistumaan!

Hae mukaan heti!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten ota rohkeasti minuun yhteyttä viestillä tai Whatsappilla niin jutellaan lisää 040 714 7990 - Nini

Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa” tai osoitteesta https://rainmaker.fi/dna-avoimet-tyopaikat/, niin soitan sinulle.

 

Tehtävän perustiedot

Paikkakunta: Rovaniemi

Seuraava aloitus: 15.8.2022

Työaika: 30 h/vko, arkisin iltavuorossa klo 14:30-20:30 välillä

Palkka: Takuupalkka 11,22 €/h. Provisioiden kanssa myyjämme tienaavat keskimäärin 2500 € kuukaudessa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija iltavuoroon, DNA Rovaniemi

Rovaniemi
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 05.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Keski-Suomi
Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Relesys
Kööpenhamina
Eezy Oyj
Keski-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti