Skip to main content

Myyntineuvottelija kasvavaan yritykseen

Haemme myynnistä nauttivia puhelinmyyjiä / myyntineuvottelijoita asiakkaallemme Vallilan toimipisteelle!

Työtehtävä:

Myyntineuvottelijana tehtävänäsi on tarjota potentiaalisille asiakkaille tuotteita tai palveluita vaihtelevien työprojektien mukaan. Yhteydenotto tapahtuu puhelimitse valmiiden soittolistojen pohjalta. Työprojektien valintaan pääset itse vaikuttamaan oman mielenkiintosi ja taustasi mukaan. Asiakkaana heillä on muun muassa Vattenfall. Työtä on mahdollista tehdä halutessaan perehdytyksen jälkeen myös etänä. Perehdytys tehtävään kestää muutaman päivän.

Työvuorot sijoittuvat arkisin 9-17 välille, mutta työtä voi tehdä myöhemmäksi, esimerkiksi 20 asti ja lauantaisin 10-16 välillä. Työvuorot on sovittavissa helposti omien aikataulujen mukaan. Etsimme sekä kokoaikaiseen että osa-aikaiseen työsuhteeseen tekijää, jolloin työ sopii myös opiskelijalle että toista osa-aikatyötä etsivälle. Asiakkaallemme onkin tärkeää, että työ on tasapainossa vapaa-ajan kanssa ja tämän vuoksi heillä on monipuoliset mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Aiempaa työkokemusta ei vaadita - tärkeintä on oma motivaatio ja kiinnostus myyntiä kohtaan etkä pelkää tarttua puhelimeen! 

Tarjoamme sinulle:

  • Kattavan palkallisen perehdytyksen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen (pohjapalkka + provisio) johon on mahdollista vaikuttaa omalla tuloksella merkittävästi!
  • Hyvät etenemismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
  • Viihtyisän työympäristön erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta
  • Etätyömahdollisuuden

Toivomme sinulta:

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Kiinnostusta myyntityötä kohtaan
  • Tavoitteellista otetta ja kunnianhimoa

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa. Työsuhde on alkuun määräaikainen Uniflexin kautta, mutta on olemassa mahdollisuus työllistyä tämän jälkeen asiakkaalle. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@uniflex.fi / puh. 040 6896164.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntineuvottelija kasvavaan yritykseen

Helsinki
Etätyö, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti