Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntineuvottelija, Kuopion Saana Oy

Matkailukeskus Kuopion Saana yhdistää saunaelämykset, upeat ravintolapalvelut sekä lukuisat tapahtumat ja aktiviteetit saman katon alle. Saana on tunturi. Mutta se on myös savoa ja tarkoittaa saunaa. Kuopion Saana on tosin paljon muuta, kuin pelkkä sauna. Saunojakin meiltä toki löytyy – ihan kolmin kappalein – mutta tämä on vain osa mahtavan laajaa palvelutarjontaamme. Saanassa voit hemmotella kaikkia aistejasi. Vahvasti lähiruoan käyttöön pohjautuva ravintolamme tarjoaa sinulle upeita makuja, saunamme ja altaamme hellivät ihoasi kilvan saunojemme
lempeiden löylyjen kanssa, näköala ravintolastamme ja terasseiltamme on silmiä hivelevä ja savusaunamme nostalginen tuoksu sekoittuu hienolla tavalla keittiöstämme kantautuviin aromeihin. Voit tulla Saanaan virkistymään, ravitsemaan sieluasi ja kehoasi, rentoutumaan, juhlimaan, pitämään kokousta tai seminaaria. Lue lisää 
www.kuopionsaana.fi

Saanan palvelut on tarjolla niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Saanasta onmoneksi ja hulppeissa puitteissamme onnistuvat erilaiset tapahtumat erilaisille ryhmille, olipa kyseessä sitten polttarit tai seminaarin järjestäminen. Syksyn tullen asiakaskunnassamme korostuu lukuisat yritysasiakkaat. Nyt haemmekin Kuopion Saanaan Myyntineuvottelijaa mahdollistamaan elämykselliset yritystapahtumat yhä useamman yrityksen saataville ja tietoisuuteen. Meillä sulaudut osaksi rentoa työyhteisöä, jossa pääset tekemään tiivistä yhteistyötä niin myyntipäällikön, keittiön, salin kuin toimitusjohtajankin kanssa. 

Tehtävänäsi on luoda laadukkaita asiakaskohtaamisia ja myydä heille heidän tarpeitaan vastaavia palvelukokonaisuuksia Saanalla. Huolehdit sujuvasti koko myyntiprosessista, aina asiakastapaamisten järjestämisestä, tilojen esittelystä, tarjousten laatimisesta, yksityiskohtien sopimisesta, laadukkaaseen jälkihoitoon asti. Huolehdit tehtävässäsi myös tilaisuuksien sujuvuudesta ja varmistat, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisen kokemuksen. Alkuun asiakaskontaktointi painottuu lähialueiden yrityksiin, mutta tulevaisuudessa myös kansainväliset yritykset ovat Saanaan enemmän kuin tervetulleita. Kuopion Saana ja Bellanrannan alue kehittyy jatkuvasti ja haluammekin nyt sinut osaksi tätä kehitystä. 

Työsi teet pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme valmiutta myös satunnaiseen työskentelyyn viikonloppuisin. 

Meiltä saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi, mutta tulevalta tiimiläiseltä odotamme kuitenkin joitakin tärkeitä ominaisuuksia:

 • Hoidat asiat pieteetillä ja määrätietoisesti, mutta olemuksesi on helposti lähestyttävä ja osaat luontevasti keskustella erilaisten ihmisten kanssa.
 • Nautit ihmisten kohtaamisesta, olet sanavalmis rupattelija ja haet innokkaasti uusia kontakteja. 
 • Etsit päättäväisesti ratkaisuja ja ideoit, meillä saa käyttää luovuutta.  
 • Työskentelet itseohjautuvasti, mutta kykenet myös saumattomasti työskentelemään muun tiimin kanssa.
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. 

Eduksesi on:

 • Aiempi kokemusta alalta, esimerkiksi kokousmyynnin- tai kokousemännän/-isännän/-hostin roolista tai hotelli-, ravintola- tai matkailupalveluiden myynnistä.
 • Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi myynnistä tai hotelli- ja ravintola-alalta. 

Meillä saat:

 • Kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kehittymisen
  mahdollisuudet urallesi Saanassa ja Bellanrannan kehittyvällä alueella.  
 • Kattavan perehdytyksen tehtäviisi niin myyntikohtaamisiin kuin käytännön työhön ja jatkuvan tuen työllesi.
 • Kiinteän kuukausipalkan lisäksi mahdollisuuden tulospalkkioon.
 • Hyvien työvälineiden lisäksi saat puhelinedun ja hyvät henkilökuntaedut, joihin kuuluu esimerkiksi kylpylän vapaa käyttö.  

Toivomme saavamme uuden henkilön joukkoomme syyskuun alusta ja haluaisimmekin nyt kuulla sinusta, uudesta Saanalaisesta!

Rekrytointia Kuopion Saana Oy:n kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy, työsopimus solmitaan suoraan Kuopion Saana Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Elina Liikka Puh. 040 1612474 tai elina.liikka@rekrytointitalli.fi.
Puhelintiedustelut 6.-7.7 ja 13.-14.7 klo 13–15. Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=164 viimeistään 1.8.2021. Hakuaikaa on loma-aikojen vuoksi runsaasti, mutta toivomme kuulevamme sinusta silti mahdollisimman pian.

Myyntineuvottelija, Kuopion Saana Oy

Matkailukeskus Kuopion Saana Oy
Kuopio
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus