Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntipäällikkö

Myynnin ammattilainen, oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Valmet Flow Control etsii nyt joukkoonsa nälkäistä palveluliiketoiminnan myyntipäällikköä vahvistamaan Suomen myyntitiimiä.

Valmetin Virtauksensäätö-liiketoimintalinja kuuluu alan johtaviin virtauksensäätöratkaisujen ja -palveluiden toimittajiin. Venttiilimme ja venttiiliautomaatioratkaisumme tunnetaan laadusta, luotettavuudesta ja turvallisuudesta. Asiakkaamme toimivat öljyn- ja kaasunjalostusteollisuuden, sellu-, paperi- ja biotuoteteollisuuden, kemianteollisuuden sekä muiden prosessiteollisuuksien aloilla. Olemme 100 %:sti sitoutunut luomaan uutta määritelmää luotettavuudelle.

Myyntipäällikkönä päätehtäväsi on vastata Pohjois-Suomen palveluliiketoiminnan myynnin tuloksellisuudesta ja myyntityön aktiivisesta kehittämisestä.

Keskeinen osa-alue tehtävässäsi on tehostaa liiketoiminnan ja etenkin palveluliiketoiminan kasvua Valmetin strategian mukaisesti. Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • toteuttaa Valmetin strategiaa ja soveltaa sitä tehokkaasti omassa toimintaympäristössäsi
  • asiakassuunnittelu ja asiakassuhteen hallinnointi yksin ja yhdessä muiden myyntipäälliköiden kanssa
  • uusien asiakassuhteiden luonti ja kehittäminen sekä asiakaskeskeinen palvelukehitys
  • tarjous- ja myyntitoiminta yksin ja osana myyntitiimiä.
  • keskeinen osa tehtävää on olemassa olevien palvelusopimusten kehittäminen sekä uusien palvelusopimusasiakkaiden saaminen

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi palveluliiketoiminnan myyntipäällikön tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. DI tai insinööri, tai olet pitkän työkokemuksesi kautta kasvanut palveluliiketoiminnan ja siihen liittyvän myynnin kivikovaksi ammattilaiseksi. Tärkeintä on, että vakuutat meidät näytöilläsi menestyksekkäästä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. 

Sinulla on valmius ja tahtotila luoda aktiivisesti uusia asiakassuhteita ja pyrit jatkuvasti kehittämään yhteistyötä nykyisten asiakkaidesi kanssa. Työskentelet tehokkaasti itsenäisesti, mutta myös kiinteänä osana ammattitaitoista myyntitiimiämme. Toimit aktiivisesti yhteistyössä projektimyyjien ja muiden palvelumyyjien kanssa. Viestit ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Olet valmis matkustamaan. Lähinnä kotimaahan sijoittuvia matkapäiviä tehtävässä kertyy 70-100 vuodessa. Tässä tehtävässä toimipaikkana voi olla Kemi, Oulu tai sopimuksen mukaan joku muu Pohjois-Suomen toimipaikka.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän yhdessä alan johtavista yrityksistä. Edustamasi tuotteet ja palvelut ovat markkinoiden parhaimmistoa ja pääset nauttimaan kannustavasta ja mukavasta työilmapiiristä.  

Tehtävä tarjoaa vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia oman osaamisesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Luonnollisesti saat myös suuren yrityksen edut ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Marko Lindeman, [email protected], puh: +358 40 515 3656 arkisin klo 8-16.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 11.9.2022 mennessä. Liitäthän mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö

Oulu
Kemi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti