Skip to main content

Myyntipäällikkö

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Haemme myyntipäällikköä vastaamaan materiaalikeskustemme (MRC) myynnistä.

Tehtäviisi sisältyy valittujen jätemateriaalien vastaanoton myynti koko Suomen alueelle. Vastaat nykyisten asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä uusien asiakassuhteiden luomisesta ja aktiivisesta uusasiakashankinnasta. Olet myös mukana kehittämässä materiaalikeskusten palveluportfoliota yhdessä materiaalikeskusten henkilöstön kanssa.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja mukautumista erilaisiin tilanteisiin. Odotamme sinulta myös hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, matkustusvalmiutta sekä vähintään kahden vuoden kokemusta B2B myynnistä. Suomen ja englanninkielentaitosi tulee olla hyvä.  Ymmärrys teollisuuden sivuvirtojen hyödyntämismahdollisuuksista, jätemateriaalien kierrättämisestä tai ympäristörakentamisen projekteista katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen Eeva Saarinen, ensisijaisesti sähköpostitse eeva.saarinen@fortum.com tai puhelimitse +358504668839.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 20.10.2022 mennessä.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum on energiayhtiö, joka edistää muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Tehtävämme on huolehtia energian toimitusvarmuudesta ja edesauttaa nopeaa ja luotettavaa siirtymää hiilineutraaliin talouteen tarjoamalla asiakkaillemme ja yhteiskunnalle puhdasta energiaa ja kestäviä ratkaisuja.  Fortumin ydinliiketoiminta on Pohjoismaissa ja se koostuu päästöttömästä ja tehokkaasta sähkön tuotannosta, sähkön myynnistä, kaukolämmöstä sekä kierrätys- ja jäteliiketoiminnasta. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti