Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

tekniseen myyntiin

Haluatko olla mukana tarjoamassa parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen?

Etsimme näkemystä omaavaa ja aikaansaavaa sekä myyntihakuista myyntipäällikköä vastaamaan ja kehittämään Ceresit-tuotemerkin rakennuskemian tuotteiden sekä muiden Värisilmä-tuoteryhmien myyntiä ja palveluita. Työskentelet yhdessä myyntitiimimme kanssa liiketoimintamme ytimessä ja tiiviissä yhteistyössä asiakaskuntamme kanssa.

Sinun tonttisi

Työssäsi vastaat ensisijaisesti Ceresit-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista sekä kokonaisuuksien myynnistä sisältäen muut Värisilmä-tuoteryhmät. Keskeisiä asiakaskohderyhmiä ovat mm. suunnittelijat, insinööritoimistot ja urakoitsijat. Työtä teet yhdessä Väritukun myyntitiimin, Värisilmä-myymälöiden sekä asiakaskuntamme kanssa. Tehtäväkenttä pitää sisällään esimerkiksi seuraavia osa-alueita:

  • Ceresit-julkisivupinnoitteiden myynti
  • Ceresit-vedeneristys- ja laatoitusjärjestelmien myynti
  • Ceresit-lattiatasoitteiden myynti
  • Muiden Värisilmä-tuoteryhmien (mm. työvälineet, keraamiset laatat, lattia- ja seinämateriaalit) myynti
  • Ceresit-tuotteiden tekninen koulutus Värisilmä-myymälöiden henkilökunnalle ja alan ammattilaisille

Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla, toimenkuvaan liittyy keskeisesti aktiivinen liikkuminen nykyisten sekä tulevien asiakkaidemme luona.

Oletko etsimämme huipputyyppi?

Olet valmis laittamaan itsesi peliin ja olet oma-aloitteinen sekä aktiivinen. Erinomaisilla vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoillasi kykenet luomaan uusia asiakaskontakteja. Sinulla on vahva näkemys asiakkaiden tarpeista lähtevistä ja liiketoimintaa tukevista tulevaisuuden toimintamalleista. Ammattitaidollasi ja asiantuntemuksellasi kykenet luomaan lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan ja prosesseihin sekä rakentamaan kestäviä kumppanuussuhteita. Sinulta sujuu luottamusta herättävä yhteistyö sekä asiakkaiden että kollegoidesi keskuudessa.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on:

  • Vahva vuosien kokemus rakennuskemian tuotteiden parista
  • Näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä ja yhteistyöstä rakennusalan ammattilaisten kanssa
  • Erinomaiset yhteistyö-, viestintä-, esiintymis- ja vuorovaikutustaidot
  • Uteliaisuutta, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä
  • Kielitaitovaatimukset: suomi ja englanti, ruotsi ja viro luetaan eduksi
  • Rakennusalan koulutus luetaan eduksi
  • Kyky luoda hyvä fiilis ja tekemisen meininki ympärillesi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä omien näyttöjen ja mielenkiinnon mukaan. Luonnollisesti tarjoamme koulutuksen vastuualueen tuotteisiin liittyen.

Kaupan ala ja rakentaminen kehittyy jatkuvasti ja tämä tekee työympäristöstä mielenkiintoisen. Meitä yhdistää innostus palvella asiakkaitamme sekä yrittäjähenkinen asenne, joka näkyy reippaana ja aikaansaavana otteena sekä vastuunottona.

Yhteystiedot ja hakuohjeet

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumero FI-16114). Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 21.5.2021 klo 9-15, 25.5.2021 klo 11-15 ja 27.5.2021 klo 14-18 myyntipäällikkö Tom Serko, [email protected], puh. 050 433 4477.

Väritukku Oy toimii Värisilmä-myymälöiden keskusliikkeenä, joka vastaa ketjun tuotevalikoimista, varastoinnista ja logistiikasta sekä tuotteiden markkinoinnista. Yhteinen tavoitteemme on parantaa suomalaisten kotien ja julkisten tilojen viihtyisyyttä ja arvoa hyvänlaatuisilla pintamateriaaleilla ja niihin liittyvillä neuvoilla ja palveluilla. Meitä värisilmäläisiä yhdistää asiakkaan huomioiminen ja korkea ammattitaito. Positiivisella tekemisen meiningillä olemme valmiita laittamaan itsemme peliin. Toimintamme on vastuullista, oikeudenmukaista ja luotettavaa. Huomioimme toiminnassamme kestävän kehityksen ja mahdollistamme asiakkaillemme vastuulliset valinnat. Olemme edelläkävijöitä ja etsimme ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja sekä kehitymme ja uudistumme asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti