Skip to main content

Myyntipäällikkö

Nyt on tilaisuus liittyä Suomen parhaaseen myyntitiimiin! Tarvitsemme vahvistusta Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueille ja jos olet toimeentarttuva, kehitys- ja tuloshakuinen myynnin ammattilainen, voit olla etsimämme vahvistus.

Vastuullesi

MYYNTIPÄÄLLIKKÖNÄ

Sinulle kuuluu Euromasterin merkittävimpiä avainasiakkaita, joille varmistat kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden omalla myyntityölläsi. Toisin sanoen, huolehdit asiakassuhteen elinkaaresta ja sen aktiivisesta kehittämisestä. Lisäksi uusasiakashankinta on sinulle tuttua ja luonteenomaista.

Kaikessa tekemisessäsi näkyy, että toimintasi perustuu asiakaslähtöisyyteen ja haluat tarjota parhaan asiakaskokemuksen. Hyvänä kuuntelijana ymmärrät asiakkaittesi tarpeet ja liiketoiminnan logiikan ja osaat vastata niihin oikeanlaisilla ratkaisuilla. Sinulla on merkittävä rooli sovittujen Euromaster-palvelupisteiden ja niiden myyjien myyntivalmiuksien kehittämisessä ja tukemisessa, ja olet tiiviisti mukana varmistamassa palvelupisteiden onnistumista paikallisissa asiakassuhteissa.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää, että viestit sujuvasti sekä hoidat ja kehität aktiivisen ja suunnitelmallisen työotteesi kautta asiakas- ja sidosryhmäsuhteita yhteistyössä organisaatiomme kanssa. Oma-aloitteellisella, vakuuttavalla ja luotettavalla otteella hoidat myyntineuvottelut maaliin. Toimialakokemuksesta on luonnollisesti etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Lopuksi tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla, ja mahdollistavat oman työsi sujuvan onnistumisen.

Varsinaisen toimipisteesi Etelä- tai Keski-Pohjanmaan alueella voidaan joustavasti sopia yhteisesti mutta iso osa työstä tapahtuu asiakkaiden luona. Työ on liikkuvaa ja vaatii matkustamista.

Toimit osana valtakunnallista myyntitiimiä ja sinulla on mahdollisuus päästä johtamaan tärkeimpien asiakasryhmiemme tuote- ja palvelutarjoamaa ja asiakaslupauksen kehitystyötä. Pääset kehittämään myyntitiimin toimintaa ja haluat kehittää myös omaa myyntiosaamistasi.

Tarjoamme tuen oman osaamisen kehittämiseen sekä autoedun. Kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi hyvä suoritus palkitaan merkittävällä lisäansiolla kuukausittain. Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme tehtävästä kiinnostuneita jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja saat myyntijohtaja Lasse Ketolalta, puh. 040 170 5004 tai lasse.ketola@euromaster.com. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.9.2021 mennessä.

 

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Myyntipäällikkö

Etelä-Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaa
Vakituinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus