Skip to main content

Myyntipäällikkö

Vahvistamme organisaatiota ja etsimme nyt myyntipäällikköä johtamaan Keski- ja Itä-Suomen alueen yritysmyyntitiimiä.

Haemme nyt tavoitteellista ja proaktiivista myyntipäällikköä vastaamaan alueellisen myyntitiimin johtamisesta. Myyntipäällikkönä toimit alueen asiakaspäälliköiden esimiehenä ja tuet, motivoit, sekä kannustat heitä kehittymään omassa työssään kaikin mahdollisin tavoin. Suurin osa työajastasi kuluu myynnin johtamiseen, jonka lisäksi vastaat omien asiakkuuksien laadukkaasta hoitamisesta ja kehittämisestä. Yhdessä tiimisi kanssa vastaatte Cramon palveluiden ja ratkaisujen BtoB myynnistä Keski- ja Itä-Suomessa, vahvistaen Cramon markkina-asemaa alueella ja tuoden lisäarvoa uusille ja olemassa oleville asiakkaillemme.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä BtoB-myynnin johtamisesta, olet energinen ja motivoidut motivoidut esimiestyön monipuolisuudesta, sekä myynnillisistä haasteista. Olet järjestelmällinen, johdonmukainen ja itseohjautuva esimies, osaat tulkita liiketoiminnan avainlukuja ja suunnitella, sekä toteuttaa toimienpiteitä niiden pohjalta. Erilaisten työkalujen ja järjestelmien käyttäminen on sinulle luontevaa ja hyödynnät niitä tehokkaasti päivittäisessä tekemisessä. Raportoit tehtävässä aluepäällikölle, jonka lisäksi keskeisessä roolissa on vahva yhteistyö muiden alueen avainhenkilöiden kanssa. Pidät osittain liikkuvasta työnkuvasta ja päivittäisestä kanssakäymisestä niin oman tiimin asiakaspäälliköiden, kuin asiakkaidenkin kanssa. Tehtävä edellyttää liikkumista alueella viikoittain. Muut työtehtävät hoituvat joustavasti esimerkiksi etätyönä kotikonttorilta ja sijaintisi voi olla esimerkiksi Jyväskylän tai Kuopion seudulla.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja etenemismahdollisuudet ja pääset osaksi erinomaista yrityskulttuuria, sekä mahdollistavaa ja avointa toimintaympäristöä. Varmistamme, että sinulla aina toimivat työkalut ja edellytykset työssäsi menestymiseen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.mercuriurval.fi (FI-16272) 24.10.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sami Nykänen, 040 156 3663.

Yrityksestä

Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka tarjoaa myös rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Kannamme vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Haluamme lisätä asiakkaidemme tehokkuutta ja tuottavuutta työmaapalveluiden ja digitaalisten ratkaisujen avulla. Palvelemme kaikkia rakennus- ja muun teollisuuden asiakkaita.

Cramo Finland työllistää n. 450 henkilöä n. 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Boels-Cramo -konsernia. Olemme alamme johtavia tekijöitä Euroopassa. Boels-Cramolla on toimintaa 17 maassa ja 750 toimipisteessä, joista 200 sijaitsee Pohjois-Euroopassa.

Myyntipäällikkö

Jyväskylä
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus