Skip to main content

Myyntipäällikkö

Haemme myynnin parissa työskenteleviä uusia henkilöitä edistämään matkasovelluksemme myyntiä. Asiakkaita ovat pääasiassa Suomen kunnat. Kuntia Suomessa on 310, joten tekemistä kyllä riittää. Teemme tiimityötä, mutta kannustamme samaan aikaan itseohjautuvuuteen. Opimme kollegoilta ja kehitämme myyntiprosessiamme tehokkaammaksi. Tehtävässä pääset tekemään paljolti koko myyntiprosessin alusta loppuun. Meillä on kolme Aarre App palveluvaihtoehtoa. Oma sovellusnäkymä, johon voidaan tehdä räätälöintiä ja summa voi kohota tässä tapauksessa jopa yli kymmenen tuhannen euron. Seutunäkymä Aarre App matkasovellus maakuntanäkymissä, joka on muutaman tuhannen euron arvoinen. Sekä kevytversio, jossa tarjotaan 40 kunnan omaa kohdetta sovellukseen.
Myyjät saavat myös provision seuraavan vuoden vuosimaksusta. Mahdollisuus on myydä myös yrityksille markkinapaikkaa sovelluksessa ensi vuoden helmikuusta alkaen. Markkinapaikalla yritykset myyvät omia palveluita sovelluksen käyttäjille.

Kun olet päässyt vauhtiin voit alkaa luomaan omaa tyyliä, kuitenkin yrityksen arvopohjan mukaisesti. Yksi tuntematon asiakaskunta on mm. kuntien lisäksi isot lomakeskukset, joita etenkin Lapissa on paljon. Jaamme yleensä myyjien kesken omat alueet maakunnittain, mutta mahdollisuus on tehdä myyntiä myös parityönä. Jos olet jostain muualta kotoisin kuin Helsingistä, voi olla kivaa aloittaa myyntipäällikön ura Aarre Appissa valloittamalla vaikka ensin oma koti maakunta.

Provisiot ovat korkeita, mutta pohja palkkaa emme pysty juurikaan ainakaan alussa tarjoamaan, joten haasteeseen on tartuttava yrittäjämäisellä otteella ja siedettävä hetki pientä riskiä. Olemme start up yritys ja tällä hetkellä emme voi maksaa siitä jos ei saa tulosta aikaiseksi. Palvelu on kuitenkin helppo myydä Suomen kunnille jos on hyvä ihmisten kanssa, tietää mitä tekee ja on etenkin aikaisempaa kokemusta B2B/B2G myynnistä. B2C myyntikokemuksesta on etua tässä tehtävässä.
Jos sinulla ei ole näistä kokemusta, niin annamme silti mahdollisuuden, joka on jatkossa CV:n kannalta arvostettava asia, työkokemusta Start Upissa myös arvostetaan paljon ja meidän kautta on henkilöitä päässeet etenemään vauhdikkaasti omalla urallaan.

Jos omaat vielä ruotsin kielen taidon, niin todella hyvä. Suomessa on paljon ruotsinkielisiä kuntia, joita emme ole vielä tavoittaneet.

Markkinointi ja teknologia tietämys on plussaa työssäsi.

Töitä voit tehdä myös Helsingin ulkopuolella omalta kotipaikkakunnaltasi käsin.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostiin caius.fritz@aarre.app tai soita ja kysy lisätietoja +358443570966

WWW-osoite: http://www.aarre.app
Yhteystiedot: Caius Fritz, co-founder ja toimitusjohtaja Aarre App
caius.fritz@aarre.app
+358443570966
www.aarre.app
Työpaikan osoite: lapinlahdenkatu 16, 00180 HELSINKI
Palkkaus: Provisio n. 30% kaupasta + pohja
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty: 22.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11022248

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Myyntipäällikkö

Snapplication Oy
Helsinki
Jyväskylä
Lahti
Oulu
Tampere
Turku
Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus