Skip to main content

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tule tekemään kanssamme Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Haemme asiakkaallemme Tilitoimisto Rantalaiselle Idän alueelle myyntipäällikköä vastaamaan monipuolisten taloushallinnon asiantuntijapalvelujen uusasiakasmyynnistä vahvalla tuloshakuisella otteella.

Myyntipäällikön tehtävässä isossa roolissa on uusasiakashankinta, jonka lisäksi tuet palvelutuotantoa nykyisten asiakassuhteiden hoidossa. Suunnittelet viikoittaiset aktiviteetit, haet aktiivisesti uusia liidejä sekä kontaktoit ja tapaat potentiaalisia ja nykyisiä asiakkaita. Teet yhteistyötä yrityksen muiden avainhenkilöiden kanssa. Asiakkaasi sijaitsevat Idän alueella, pääasiallisina toiminta-alueina ovat Mikkeli/Varkaus/Jyväskylä ja Kotka/Hamina/Kouvola.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • vankkaa kokemusta/osaamista b to b –myynnistä vahvalla uusasiakashankinnan painotuksella
  • aktiivista myyntiotetta ja vahvaa tulosnälkää
  • kokemusta myynnin järjestelmistä ja halukkuutta niiden hyödyntämiseen
  • riittävää ymmärrystä taloushallinnon prosesseista
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oikeaa asennetta
  • valmiita verkostoja potentiaalisiin asiakkaisiin

Odotamme tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta (KTM/ekonomi, tradenomi, yo-merkonomi). Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti.

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen tehtävän yhdestä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tarjoamme henkilölle ammatilliseen osaamiseen liittyvää koulutusta ja hyvän tuen tehtävässä menestymiseen. Tehtävä mahdollistaa työskentelyn joustavasti etätyötä ja joustavia työaikoja hyödyntäen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa henkilöstön ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa myyntipäällikön tehtävästä antaa soittoaikoina 26.1. klo 13-16 ja 27.1. klo 9-12 asiakkuusjohtaja Essi Alaluukas, puh. 050 346 66988.

Mercuri Urvalilta projektista vastaa konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää viimeistään 4.2.2022 osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-16682.

Olemme tilitoimisto, joka tarjoaa kaikkia taloushallinnon palveluja. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja yhteisöjä jopa 60 paikkakunnalla noin 1100 taloushallinnon ammattilaisen voimin. Meiltä saat kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta.

Takaamme hyvän ja energisen työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Lue meistä lisää: www.rantalainen.fi

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Rantalainen Oy Lahti / co Mercuri Urval
Mikkeli
Varkaus
Jyväskylä
Kotka
Hamina
Kouvola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Olympus Finland Oy / co Mercuri Urval
Espoo
Reviderm Nordic AB / co Mercuri Urval
Helsinki
PNO Finland Oy / co Mercuri Urval
Sipoo
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi