Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntipäällikkö, Alma Talent

Muutamme datan menestykseksi: Alma Talent tarjoaa tietoa, jonka avulla yritykset kehittävät ja tehostavat toimintaansa ja tekevät parempia päätöksiä.

Haemme tuloksellista myyntipäällikköä rakentamaan tulevaisuuden kasvua ja avainasiakkaidemme menestystä. Tehtäviisi kuuluu tarjota asiakkaillemme yritystietoon liittyviä ratkaisuja, jotka auttavat heitä tehostamaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa sekä tekemään parempia päätöksiä datan avulla.

Olet näkemyksellinen ja ratkaisukeskeinen B2B-myyjä, joka hahmottaa asiakkaiden haasteet syventymällä heidän liiketoimintaprosesseihin. Sinulla on aito halu muodostaa toimivia asiakassuhteita ja luoda asiakkaille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja. Tuemme aktiivista myyntityötä monikanavaisella liidienhankinnalla sekä tehokkailla järjestelmillä asiakkuuksien hoitoon ja prospektointiin.

Myyjänä olet kokenut, innostunut ja tuloksellinen tekijä. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja nautit haasteiden tuomasta vauhdista. Sinulla on myös tehtävään soveltuva kaupallinen tutkinto. Alma Talent Tietopalvelut tarjoaa liiketoimintaa tehostavia ratkaisuja muun muassa finanssi- ja pankkisektorille, julkishallinnolle sekä asiantuntijaorganisaatioille. Toimialojen syvempi tuntemus katsotaan eduksi.

Miksi valitsisin Alma Talentin?

  • Työskentelet tunnettujen brändien ja mielenkiintoisten palveluiden parissa, joissa teknologia, data ja laadukas sisältö kohtaavat.
  • Työsi on konsultoivaa, yhteistyötä, asiakasyritysten liiketoimintojen kehittämistä ja kasvattamista laadukkaan datan ja sisältöjen avulla.
  • Perehdytämme sinut tehtävään. Sinulla on mainiot ura- ja kehittymismahdollisuudet ratkaisumyynnin parissa.
  • Saat kivat, ammattitaitoiset kollegat ja yhteisön. Organisaatiomme tukee ja kannustaa sinua etkä jää yksin, vaan ratkomme tarvittaessa asiakkaidemme haasteita yhdessä.
  • Saat työssä onnistumisen tueksi suuren organisaation tarjoamat henkilöstöedut, kuten lukuoikeuden Alman medioihin verkossa taikka polkupyöräedun. Lisäksi tuemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.
  • Työvälineesi ovat ajanmukaiset ja monikanavainen liidihankinta tukee tehokasta myyntityötä.
  • Työpisteesi on Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla.

Tartu erinomaiseen tilaisuuteen kehittyä ja kasvaa mielenkiintoisen ja haasteellisen työn parissa. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8. Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohdasta voidaan sopia valittavan henkilön kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Alma Talentin myyntijohtaja Daniela Koli ([email protected]).

Alma Talent on osa Alma Mediaa, joka on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Alma Talentilla haluamme kiihdyttää niin yksilöiden, yritysten kuin yhteiskunnan kestävää kasvua. Tavoitteenamme on innostaa ihmisten uteliaisuutta ja valinnanvaraa luomalla palveluita, joissa teknologia, data ja laadukas sisältö kohtaavat. Alma Talentilla sinulla on aito mahdollisuus oppia uutta sekä kehittää ja kehittyä vakaassa organisaatiossa. Työskentelemme monipaikkaisesti ja joustavasti sekä etänä että viihtyisässä Alma-talossa Helsingin Töölönlahdella.

Lue lisää: https://www.almamedia.fi/tyopaikat/alma-tyopaikkana/.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö, Alma Talent

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti