Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntipäällikkö Etelä-Karjalaan, Alma Mediaratkaisut

Sytytkö itsenäisestä ja vastuullisesta myyntityöstä, jossa pääset vaikuttamaan eri toimialojen markkinointiin?

Etsimme Alma Medialle Etelä-Karjalaan energiseen tiimiimme myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi pääset suunnittelemaan markkinointia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla heille uusia ideoita ja toimivampaa mainontaa. Tarjoat asiakkaille digitaalisia mainosratkaisuja, videoita ja sisältömarkkinointia Alman medioihin, sekä optimointi- ja kotisivuratkaisuita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsi on liikkuvaa ja joustavaa. Työpisteesi sijaitsee Lappeenrannassa ja voit tehdä työtä joustavasti myös etänä. Työsuhteesi on vakituinen. Odotamme innostusta markkinointia kohtaan, mutta tärkeämpää on aktiivinen, intohimoinen ja itsenäinen ote myyntityöhön.

Olet idearikas, saat olla rohkea, sinulla on lupa kehittyä, kokeilla, uskaltaa, rakentaa uutta, epäonnistua ja yrittää uudelleen. Innostut uudesta ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi. Toivomme sinulta myynnillistä osaamista, kokemusta uusasiakashankinnasta, reipasta asennetta ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. Asiakkaasi sijaitsevat eripuolilla Etelä-Karjalan aluetta, joten tarvitset työssäsi omaa autoa.

Tarjoamme upean mahdollisuuden rakentaa mediamainonnan tulevaisuutta yhdessä erinomaisen tiimin kanssa sekä paljon mahdollisuuksia kehittyä ison talon sisällä. Meillä on kiva olla!

Tartu tilaisuuteen! Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 14.8.2022 mennessä osoitteessa almamedia.fi/avoimet työpaikat. Lisätietoja tehtävästä antaa Alueliiketoiminnan Johtaja Jarkko Rautio,  jarkko.rautio@almamedia.fi tai p. 050 325 6907.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä,  Etuovi.com, autotalli.com, Nettiauto ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö Etelä-Karjalaan, Alma Mediaratkaisut

Lappeenranta
Etelä-Karjala
Vakituinen

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti