Skip to main content

Myyntipäällikkö, Manse PP

Etsimme asiakkaallemme MANSE PP:lle suorarekrytointina 

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Manse PP Edustus ry on perustettu vuonna 2015 osana uutta alueellista strategiaa, joka tähtää pesäpallon kasvuun ja elinvoimaisuuteen Tampereella ja Pirkanmaalla. Tämä yhdistys vastaa sekä naisten edustusjoukkueen sekä miesten edustusjoukkueen toiminnasta kokonaisuudessaan. Yhteistyö Manse PP:n edustusjoukkueiden kanssa vaikuttaa koko Pirkanmaahan, sillä samalla yhteistyötahot pääsevät mukaan kesän aktiivisimpiin urheilutapahtumiin, osaksi perinteistä uutta nousua tekevää lajia, jonka edustavat joukkueet edustavat seuran arvoja parhaimmillaan. Positiivisuus, yhteisöllisyys, toisesta huolehtiminen ja huippu-urheilu ovat sanoja joiden ilmentymät kokee parahiten olemalla osa niitä, Kaupin kesässä. Tavoite on saada näkyväksi edustusjoukkueiden toiminta ja sen tukeminen liikuttaa itse asiassa lähes koko maakuntaa ja vaikuttaa monella eri tasolla harrastajista ja talkoohenkilöistä aina tulevaisuuden huippu-urheilijoihin asti.

  

Myyntipäällikkönä vastaat seuran varainhankinnasta ja huolehdit kilpakaudella mm. vip-tilaisuuksien sekä aitioiden myynnistä ottelutapahtumiin. Toimit esimiehenä ja autat myös tiimiäsi onnistumaan myynnissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä seuran hallituksen, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Hyvät yritysverkostot Pirkanmaan alueella sekä järjestö- ja seuratoiminnan ymmärrys on valttikortti tässä tehtävässä menestymiseen.

 

Odotamme sinulta:

  • kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • aktiivista ja itsenäistä työotetta
  • vahvaa johtamis- ja esimiestaitoa
  • nautit vaihtelevista työpäivistä, sillä välillä työtä tehdään iltaisin ja viikonloppuisin
  • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

 

Oletko sinä Manse PP:n uusin vahvistus? Nyt olisi paikka auki kirjaimellisesti voittajajoukkueessa, jossa pääset vahvistamaan Manse PP:n näkyvyyttä Pirkanmaalla. Hae jo tänään mutta ihan viimeistään 24.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379, soittoajat pe 15.10 klo 13-15 ja pe 22.10 klo 13-15. 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö, Manse PP

Pirkanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti