Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ PALVELUMYYNTIIN

VANTAAN TIIMIIN HAETAAN PALVELUMYYNNIN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Turvakolmio etsii joukkoonsa Vantaalle myynnin ammattilaista, jolle turvallisuustekniikka ja ennen kaikkea palvelumyynti ovat ennestään tuttuja asioita.

Pääpaino etsimällämme myyntipäälliköllä tulee olemaan uuden palvelukokonaisuutemme VALVON myynnin kiihdyttämisessä. VALVO on edistynyt verkonvalvontapalvelu, joka on kehitetty erityisesti turvajärjestelmien ja -laitteiden monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen valvontaan tietoturva-asiat ja kyberturvallisuus huomioiden. Lisää VALVOsta voit lukea täältä: www.turvakolmio.fi/valvo

Palvelumyynnin myyntipäällikkönä tulet osaksi noin kymmenen hengen myyntitiimiä, jolla on laaja ja pitkäaikainen kokemus turvallisuusteknisistä järjestelmistä ja palveluista. Työtehtäväsi sijoittuvat pääasiallisesti pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Seuraavat ominaisuudet auttavat merkittävästi tässä positiossa:

  • vahva osaaminen palvelu- ja sopimusmyynnistä
  • turvallisuustekniikan tuntemus (esim. videovalvonta, kulunvalvonta, RI-järjestelmät, lukitusratkaisut sekä paloturvallisuus)
  • vahva asiakaspalveluosaaminen
  • hyvät tiimi- ja ryhmätyöskentelytaidot
  • lisäksi käsitteiden ”CRM, Pipeline, raportointi ja MS365” tulisi soittaa kelloja

Näiden lisäksi on muutama asia, joissa olemme ehdottomia:

  • nuhteeton tausta
  • ajokortti

Turvakolmiossa vallitsee avoin, kannustava ja innostava työilmapiiri. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta ja luotettavasta työnjäljestä ja kuulemamme mukaan meistä huokuu ”tekemisen meininki”. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys on meille äärimmäisen tärkeä asia. Tästä syystä mm. laajojen työterveyshuollon palveluiden lisäksi kannustamme työntekijöitämme harrastamaan tarjoamalla vuosittaista liikunta- ja kulttuurietua sekä järjestämme aktiivisesti erilaista työkykyä tukevaa toimintaa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus verkkosivujemme www.amiko.fi kautta ja nappaa itsellesi uusi työpaikka! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jani Nyman, p. 050 367 0432, jani.nyman@amiko.fi.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ PALVELUMYYNTIIN

07230 Askola
07810 Lapinjärvi
Loviisa
07600 Myrskylä
Porvoo
07560 Pukkila
Sipoo
Espoo
Hanko
Helsinki
Hyvinkää
10210 Inkoo
Järvenpää
09120 Karjalohja
Karkkila
02700 Kauniainen
Kerava
Kirkkonummi
Lohja
Mäntsälä
03850 Pusula
01900 Nurmijärvi
07170 Pornainen
10300 Raasepori
02570 Siuntio
Tuusula
Vantaa
03400 Vihti
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja