Skip to main content

Myyntipäällikkö ParkkiPate Tampere

Innostutko myynnistä ja nautit asiakaskohtaamisista? Haluat saavuttaa tuloksia ja haastaa itseäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla ParkkiPaten uusi myyntipäällikkö!

Haemme ParkkiPatelle liikekiinteistöjen myyntipäällikköä. Työssäsi autat asiakkaita ratkaisemaan pysäköintiin liittyviä haasteita tarjoamalla asiakkaan tarpeisiin sopivia veloituksettomia pysäköintiratkaisuja ja tuottoja tarjoavia pysäköintipalveluita. Asiakaskuntasi koostuu liikekiinteistöistä, joita ovat mm. liike- ja kauppakeskukset, urheilukeskukset ja muut kiinteistöt. Työskentelyalueena Pirkanmaan alue.

Työsi ytimessä on potentiaalisten asiakkuuksien löytäminen ja uusasiakashankinta, vastuullesi kuuluu myös asiakassuhteiden käynnistys ja ylläpito. Arjessasi merkittävää osaa näyttelee uusien asiakkaiden kartoittaminen, kontaktointi ja asiakastapaamiset. Työskentelet osana myyntitiimiä, mutta vastaat itsenäisesti omista asiakkuuksista ja uusien asiakkaiden hankinnasta.

Toivomme sinulta:

• Energistä ja aktiivista asennetta

• Intoa myyntiä kohtaan ja tuloshakuisuutta

• itsenäistä työotetta ja halua kehittyä

• B ajokorttia

Tässä tehtävässä pärjää henkilö, joka luottaa myynnin lainalaisuuksiin ja jolla on intohimoa päästä laadukkaan tarjouskannan kautta tuloksiin. Sinulla on kykyä keskittyä työssäsi olennaiseen ja haluat päästä ratkaisemaan asiakkaiden haasteita tarjoamiesi palveluiden avulla.

Tarjoamme sinulle:

• Kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen

• kannustavan palkkauksen (reilu pohjapalkka + provisio)

• Itsenäisen työn tiimin tuella ja mahdollisuuden organisoida oma työpäiväsi

• Yrityksen auton käyttöösi asiakaskäynneille ja mahdollisuuden työsuhdeautoon

Jos koit, että työurasi seuraava askel on tässä, hae rohkeasti jo tänään oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Hae paikkaa viimeistään 28.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: Janne.Tanhua-Tyrkko@barona.fi, +35843 8243626

Parkkipate Oy

ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva pysäköintiratkaisujen tuottaja, jonka palveluun kuuluvat maksullisen pysäköinnin operointi sekä yksityinen pysäköinninvalvonta. Yrityksen asiakkaina on kasvava joukko mm. hotelleja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja liikekiinteistöjä. ParkkiPate on pysäköintialan suurin työllistäjä Suomessa, jonka palveluksessa työskentelee yli 120 pysäköintialan ammattilaista. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2020 päättyneellä tilikaudella yli 8,2 miljoonaa euroa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Myyntipäällikkö ParkkiPate Tampere

Parkkipate Oy
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus