Skip to main content

Myyntipäällikkö, Peltitarvike Oy


Etsimme asiakkaallemme Peltitarvike Oy:lle myyntitiimin esimiestä. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Kivikonlaidan teollisuusalueella ja työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Valittu henkilö työllistyy suoraan Peltitarvike Oy:n palvelukseen ja tehtävässä on mahdollisuus aloittaa sopimuksen mukaan.

TEHTÄVIISI KUULUVAT

Vastaat tiimisi myynnistä ja toiminnasta. Mahdollistat omalla esimies- ja myyntityölläsi tiimisi tavoitteet. Hoidat avainasiakkaita ja suunnittelijayhteistyötä, osallistut myyntiin ja autat asiakkaitamme löytämään oikeat tuotteet. Teet kokonaisvaltaista asiakastyötä, johon kuuluvat mm. myös tarjouskyselyihin vastaaminen ja tilausten käsittely. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotanto-osaston ja johtoryhmän kanssa. Hyvä suomen kielen ja englannin kielen taito ovat edellytys työssä menestymiseen. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYÄKSESI

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta esimiestyöstä. Rakennusteollisuuden tuotteiden parissa työskentely katsotaan eduksesi. Sinulla on teknistä osaamista ja näkemystä, jotta pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeen sekä tarjoamaan asiakkaalle sopivan ja laadukkaan ratkaisun. Asiakastilanteissa tuot luontevasti esille omaa asiantuntijuuttasi ja osaat perustella tekemäsi ratkaisut selkeästi sekä toimit vakuuttavasti erilaisissa asiakaskohtaamisissa. Koet myyntityön ja esimiestyön omakseni ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot.

Sinulta löytyy myös hyvät IT-taidot ja toimit luontevasti modernien myynnin työkalujen kanssa. Sinulla on aitoa innostusta ja motivaatiota oppia sekä kehittyä roolissasi. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan työsi sisältöön ja osallistua Peltitarvike Oy:n toiminnan kehittämiseen. 

PELTITARVIKE OY TARJOAA SINULLE

  • Markkinajohtajan laadukkaat tuotteet
  • Monipuolisen työnkuvan
  • Työn vakavaraisen työnantajan avainroolissa
  • Toistaiseksi voimassa olevan ja kokoaikaisen työsuhteen.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja tulospalkkiojärjestelmän
  • Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mahdollisuuden liikuntaan omalla kuntosalilla
  • Uudet toimitilat

Kiinnostuitko? Olisitko sinä Peltitarvike Oy:n myyntitiimin tuleva esimies?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Heidi Hudson p. 050 441 5549 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.5.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sijainti: Kivikonlaita 24, Helsinki

Myyntipäällikkö, Peltitarvike Oy

Peltitarvike Oy
Helsinki
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Peltitarvike Oy
Helsinki
Poolia Suomi Oy
Helsinki
Falcony
Helsinki
Nordic Green Energy
Vaasa