Skip to main content

Myyntipäällikkö Renoagroup - Seinäjoki


Hae näköalapaikalle talotekniikan palveluiden pariin!

Haemme asiakkaallemme Renoa Groupille ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, aktiivista, tuloksen nälkäistä ja kunnianhimoista, mutta myös kannustavaa myyntipäällikköä Seinäjoelle rakentamaan omannäköisen ja toimivan tiimin sähkösaneeraus liiketoimintaan.

Arvostamme aiempaa kokemusta talotekniikasta ja tiiminjohtamisesta, mutta sinut myös perehdytetään huolella tehtävään. Tehtävä sopii sinulle hyvin, mikäli olet aidosti kiinnostunut ja ehkä omaatkin jo näyttöjä myyntityöstä sekä haluat kehittyä ammatillisesti. Mahtavaa, jos suhtaudut työntekoon tosissasi, mutta et unohda huumorin olemassaoloa.

Suomen johtavan talotekniikan palveluita tarjoavan organisaation edustajana autat suomalaiskoteja sähköremonteissa ja varmistat näin, että kiinteistöjen elämä jatkuu vielä pitkään. Tämä jos mikä on merkityksellistä työtä! Renoalla työskentelee yli 350 talotekniikan ammattilaista myynnin, asiakashankinnan, asennuksen ja hallinnon työtehtävissä Suomessa ja Ruotsissa.


Tässä työssä

 • Kerrytät itsellesi osaamista ja kokemusta myyntityöstä sekä tiiminjohtamisesta.
 • Teet työtä hyvässä porukassa - olemme työntekijöidemme suosittelema (eNPS 47).
 • Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin ja työaika on 37,5 h / vko. 
 • Ansaitset ensimmäisiltä 3 kk takuupalkan, jonka jälkeen pääset erittäin kannustavan provisiopalkkauksen piiriin. Tiiminvetäjänä palkkauksesi muodostuu osittain omasta myynnistä ja tiimisi tuloksista. Myyjiemme keskimääräinen ansio on 3.500-5.000 € / kk.
 • Saat alkuun kattavan koulutuksen ja pääset rakentamaan oman tiimin ympärillesi.
 • Kuljet asiakaskäynneillä mahdollisuuksien mukaan omalla autolla, josta maksetaan kilometrikorvaus. Oma auto ei kuitenkaan ole pakollinen.
 • Saat modernit työvälineet ja toimivat järjestelmät sekä työterveyshuollon palvelut käyttöösi.

Myyntipäällikön arki

Vietät suurimman osan työpäivistäsi asiakkaiden luona ja tuet omaa tiimiäsi päivittäisessä tekemisessä. Pääset ensitöiksesi rakentamaan itsellesi toimivan tiimin ympärillesi sekä tekemään itsekin kauppaa alueellasi. Siksi on tärkeää, että viihdyt ihmisten seurassa ja pystyt mukautumaan erilaisiin tilanteisiin. Hankit itse osan asiakaskäynneistäsi, mutta saat kalenteriisi tapaamisia myös osaavien asiakashankkijoiden toimesta.

Palvelualttius korostuu tässä työssä, sillä on tärkeää, että asiakkaat saavat aina yksilöllistä palvelua ja tiimiläisesi tuntevat olevansa turvallisessa huolenpidossa ja kasvuympäristössä. Luotsaat tiimistäsi tulevaisuuden tähtiä oman esimerkillisen panoksesi kautta. Saat läpikotaisen koulutuksen tuotteisiin ja myyntityöhön. Et jää missään tilanteessa yksin, sillä esihenkilö ja muut ympärilläsi olevat renoalaiset tukevat sinua työssäsi.


Työkavereina renoalaiset ovat

 • Tiivis, kannustava ja energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien auttaminen tunnistamaan tulevan remontin tarve vastuullisuus huomioiden.
 • Rennosti työskentelevä joukko, joka osaa kantaa vastuunsa ja tekee työnsä laadukkaasti.
 • Itsenäisesti töitä tekeviä, mutta joukkueen voimaan uskovia, emmekä unohda huumorin olemassaoloa.
 • Myös vapaa-ajalla aktiivisesti yhdessä touhuava tiimi, jossa jokaista henkilöä arvostetaan.

Haku käynnissä!

Halutessasi kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Markuksen WhatsAppista tai soittamalla numeroon 0407147991.

Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme palkkauksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

Myyntipäällikkö Renoagroup - Seinäjoki

Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus