Skip to main content

Myyntipäällikkö (Sales Manager)

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ Hydro Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 600. Osaamiskeskukset ovat Keravalla, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Tampereella, Vantaalla ja Varkaudessa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. ANDRITZ Oy:n toimitusjohtaja on Kari Tuominen. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

ANDRITZ Fiber Technologies -divisioonan Wood Processing -tuoteryhmään haetaan myyntipäällikköä toimimaan puunkäsittelyn myyntiprojektien vastaavana myyjänä.

Tehtävänäsi on aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin, tarjousvalmistelu sekä myynti- ja sopimusneuvottelut.

Toimit globaalissa myyntitiimissä ja tukenasi on kokenut tarjoustiimimme sekä eri alueiden tuote- ja prosessiosaajat.

Koulutamme sinua tuotteisiimme ja prosesseihimme työn ohessa.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Lahti, muut ANDRITZ Oy:n toimipisteet Suomessa ovat myös mahdollisia.

Olet oikea henkilö meille, jos

  • sinulla on teknillinen (insinööri/DI) tai kaupallinen korkeakoulututkinto, tai työkokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista.
  • omaat jo kokemusta projektityöskentelystä ja/tai projektimyynnistä.
  • olet joustava, pitkäjänteinen ja sinulla on luontainen taito menestykselliseen asiakaspalveluun.
  • sinulla on erittäin hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot.  
  • englanninkielen ja suomenkielen suullinen ja kirjallinen taitosi on hyvä; muu kielitaito (ruotsi, saksa, portugali) on eduksesi.
  • matkustusvalmiutesi sekä kotimaassa että ulkomailla on hyvä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Antti Haapalainen, +358 40 860 6887.
Hae tehtävään 24.8.2022 mennessä.

Työnantajana tarjoamme sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa, globaalisti toimivassa, teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

Andritz Oy vaikuttavuus

Andritz Oy synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Andritz Oy synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Andritz Oy

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Andritz Oy Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö (Sales Manager)

Lahti
Tampere
Varkaus
Savonlinna
Helsinki
Kotka
Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti