Skip to main content

Myyntipäällikkö – Uponor Infra Marine Services

Uponor Infra

Uponor kehittää veteen liittyviä ratkaisuja tulevien sukupolvien parhaaksi. Uponorin yhdyskuntatekniikka eli Uponor Infra on olennainen osa Uponorin liiketoimintaa. Uponor Infra kehittää ja valmistaa maailmanluokan kestäviä putkistoratkaisuja, jotka suojaavat ja kuljettavat vettä, ilmaa, energiaa, kaasua, sähköä ja tietoliikennettä. Tutkimuksen ja yhteistyön avulla olemme mukana edistämässä muovin kehitystä ympäristön kannalta turvallisimpana ja kestävimpänä vaihtoehtona. Olemme turvaamassa yhteiskunnan perustaa panostamalla teknisiin, lakisääteiset vaatimukset täyttäviin ja kestäviin yhdyskuntateknisiin ratkaisuihin pohjoisen alueen ympäristöolosuhteissa.

Uponor Infra Marine Services Oy
on erikoistunut Uponorin yhdyskuntatekniikan vaativiin vedenalaisiin ja vesirajassa oleviin töihin. Osana Uponor Infran liiketoimintaa, Uponor Infra Marine Services on alan johtava osaaja maassamme. Uponor Infra Marine Services on erikoistunut Uponorin yhdyskuntatekniikan vaativiin vedenalaisiin ja vesirajassa oleviin töihin. Olemme erikoistuneet ammattisukellukseen, vedenalaisten rakenteiden tarkastukseen, korjaukseen, suunnitteluun ja toteutukseen. Toimintamme koostuu lyhyistä vedenalaisien rakenteiden tarkastuksista aina laajoihin kokonaisprojektien toteutuksiin, kuten satamalaitureiden korjauksiin ja patoluukkujen uusintoihin. Yhtenä erikoisosaamisen alueena teemme vedenalaisia louhintoja. Suurin osa henkilöstöstämme on kokeneita ammattisukeltajia, joita tukee oma projekti- ja suunnitteluosaaminen sekä tiivis ja kattava yhteistyöverkosto. Turvallisuus on keskeinen osa työskentelyämme. Toimintaamme ohjaa sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä yhdessä asiakasvaatimusten kanssa.

Haemme Uponor Infra Marine Servicelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Mitä toimenkuvaasi kuuluu?

Tyypillisiä projektejamme ovat veden alla ja vesirajassa sukeltamalla tapahtuvat monipuoliset rakennus-, korjaus-, tarkastus- ja asennustyöt. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa putkistojen upotukset, vedenalainen kalliolouhinta ja lisäksi toimitamme itse suunnittelemiamme patoluukkuja ja välppäjärjestelmiä. Asiakkaitamme ovat pääasiassa voimalaitokset, satamat, raskas teollisuus sekä infrarakentajat.

Päätehtävänäsi on aktiivisesti markkinoida, myydä ja innovoida yhdessä kollegoiden kanssa ratkaisuja asiakkaidemme vedenalaisiin tarpeisiin. ”Vakiotuotteita” ei ole, joten kekseliäisyyttä vaaditaan jatkuvasti. Tarjouslaskenta, tarjousten laatiminen, aktiivinen asiakassuhteiden hoito sekä projektinhoitoon osallistuminen ovat työarjen olennaisia osia. 

Työ sisältää matkustamista kotimaassa; asiakastapaamisia, kohdekäyntejä ja suhdetoimintaa alan eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Tulevaisuudessa työskentelyalue voi laajentua Skandinaviaan.

Mitä odotamme sinulta?

  • Monipuolista teknillis-kaupallista taustaa rakennusteollisuudesta, teollisuuden palveluista ja/tai laitetoimitusten parista. Kokemus vesirakentamisesta katsotaan eduksi
  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä teollisuuteen
  • Kykyä nopeasti hahmottaa teknisiä kokonaisuuksia ja purkaa joskus epäselvältäkin tuntuvat asiat kirjalliseen muotoon tarjouksiksi, tarjouslaskelmiksi ja lähtötiedoiksi tekijöille
  • Käytännönläheistä työotetta ja halua viedä asioita eteenpäin
  • Oma-aloitteisuutta ja priorisointikykyä
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä valmiuksia työskennellä myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä toimimista Uponorin arvojen – Connect, Build, Inspire – mukaisesti

Mitä tarjoamme sinulle

Uponor Infra Marine Services tarjoaa:

  • kilpailukykyisen palkan ja muut Uponorin henkilöstöedut
  • tukea hyvinvointiin ja oman työn hallintaan työskentelemällä ns. hybridimallissa osaksi etänä ja osaksi toimistollamme
  • mahdollisuuden kehittyä urallasi kansainvälisessä Uponor konsernissa

Tehtävän toimipaikka on Hamina, mutta muukin toimipaikka on neuvoteltavissa hakijan asuinpaikan mukaan.

Kiinnostuitko?

Lataa hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta viimeistään 28.8.2022. Operaria Headhunting & Recruiting avustaa meitä hakuprosessissa ja tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Markus Fabricius, markus@operaria.fi, puh. 0400 603327.Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyntipäällikkö – Uponor Infra Marine Services

Hamina
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti