Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyntisihteeri

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahteen 

MYYNTISIHTEERIÄ

hoitamaan tilausten käsittelyä, yleisiä toimistotöitä sekä myyntihenkilöstön avustavia tehtäviä. Tehtävänkuva pitää sisällään myös tapahtumien järjestämistä ja kotimaan messuille osallistumista.

Toivomme sinulta positiivista ja reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. 


Etsimme tehtävään pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää. Työt alkavat elokuun alussa. Hakuaika on 28.6. klo 8.00 asti ja haastattelut tapahtuvat viikolla 26. 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa  Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Myyntisihteeri

Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus