Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

NC-koneistajia

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Ikastissa ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

 

KASVUN VUOKSI SIIRRYMME 2-VUOROON JA ETSIMME UUSIA TIIMILÄISIÄ VAHVISTAMAAN TUOTANTOAMME

Tuotantomme jatkaa kasvua ja siirrämme lisää koneitamme 2-vuoroon, tämän vuoksi etsimme vielä kahta uutta sakolaista NC-työstökeskukselle ja sorvaukseen. Työtehtävät sijoittuvat kiväärituotannon pienosien valmistukseen Muuramen yksikköön.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo aiempaa kokemusta ja/tai koulutusta NC-koneistuksesta ja haluat työskennellä huippulaadukkaiden tuotteiden parissa kasvavassa vientiyrityksessä. Meiltä löydät kivan tiimin missä työskennellä, siistit ja nykyaikaiset toimitilat sekä vakaan työpaikan, jossa kannustetaan kehittymään! Tässä työssä pääset hyödyntämään myös ongelmanratkaisukykyäsi ja oma-aloitteisuuttasi, mutta tiimin tuki on lähellä ja ongelmia ratkotaan myös yhdessä, asenne ja motivaatio oppia ratkaisee. Me tarjoamme kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviimme.

Koneistajat työskentelevät arkipäivisin 2-vuorotyössä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan esimerkiksi elo-syyskuussa. Tehtävät ovat vakituisia ja kokoaikaisia.

 

Tarjoamme Sinulle:

  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen jatkossakin
  • monipuolisen tuotantotyötehtävän nykyaikaisessa, siistissä ja turvallisessa konepajaympäristössä
  • tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa 100 vuoden historian omaavassa kansainvälisessä vientiyrityksessä
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassan ja ostoedut konsernin tuotteista)

Valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan aseenkäsittelylupa, joka on edellytyksenä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin 15.7. saakka työnjohtaja Tarmo Kalliomäki p. 050 345 3017.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin 7.8.2022 mennessä, sillä käsittelemme osittain hakemuksia jo niiden saapuessa.


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

NC-koneistajia

40950 Muurame
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Barona Teollisuus
Kokkola
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti