Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

NC-Sorvaaja, kokenut

Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 400 henkilöä. Olemme kansainvälisesti toimiva vakavarainen kasvuyhtiö. Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Herningissä ja Kanadassa Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

UUDEN INVESTOINNIN MYÖTÄ ETSMME OHJELMOINTITAITOISTA JA KEHITTYMISHALUISTA SORVAAJAA PATRUUNAYKSIKKÖÖMME.

Haluatko olla mukana koneen ylösnostossa ja motivoidut uuden oppimisesta? Pidät koneiden parissa toimimisesta ja haluat kehittää omaa osaamistasi?

Tehtävä sisältää uuden pitkäsorvausautomaatin käyttöönottoa ja ohjelmointia, joten sorvaus- ja ohjelmointitaito ovat välttämättömiä. Käytössä on Fanuc-ohjaus. Pääset osalliseksi luotituotannon kehitystyöhön. Sorvaaja avustaa työkaluvalintojen tekemisessä ja varmistaa tuotannon laadun tekemällä tarvittavat mittaukset. Sorvaajalle tullaan perehdyttämään myös muita luotivalmistuksen koneita, joten tämä tehtävä soveltuu henkilölle, joka innostuu uuden oppimisesta ja monipuolisesta työnkuvasta!

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat kokemusta sorvaamisesta sekä sen ohjelmoinnista ja haluat työskennellä teollisessa ympäristössä huippulaadukkaiden tuotteiden parissa. Haluat kehittää osaamistasi ja oppia täysin uudenlaisia työtehtäviä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kommunikoi avoimesti työntekoon liittyvissä asioissa. Edellytämme hakijalta soveltuvaa ammatillista koulutusta ja/tai kokemusta kyseisestä työstä, mutta sorvaaja osallistuu lisäksi laitekohtaiseen käyttökoulutukseen. Sorvaajan työtehtävä edellyttää vuorotyövalmiutta.

TARJOAMME SINULLE:

  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • haastavan, uuden ja monipuolisen metallityötehtävän nykyaikaisessa ja siistissä konepajaympäristössä
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen
  • vakavaraisen ja jatkuvasti kasvavan kansainvälisen vientiyrityksen vakauden
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassan ja ostoedut konsernin tuotteista)

Tarvittaessa avustamme asunnon hankkimisessa.

Tehtävästä riippuen valitulle henkilölle haetaan hänen suostumuksellaan suppea turvallisuusselvitys ja/tai aseenkäsittelylupa, jotka ovat edellytyksiä kyseisessä tehtävässä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa komponenttitehtaan työnjohtaja Jouni Räisänen p. 010 8305 301.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 5.12.2021 mennessä, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävän tunnus:
100124

Sijainnit:
Riihimäki

Tehtävän aikataulu:
Kokoaikainen

Hae ennen:
5.12.2021 klo 23.00

NC-Sorvaaja, kokenut

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus