Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

NC-sorvaajia Valmetille Jyväskylään

Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle useita ammattitaitoisia

SORVAAJIA

Jyväskylän Rautpohjaan, alkuun määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen arviolta vuoden loppupuolelle saakka. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Työn aloitusajankohta on heti mahdollisuuksiesi mukaan.

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Työnkuvaan kuuluu raskaiden paperikonetelojen rouhintasorvausta NC-ohjauksella sekä päätyporauksia telojen vaippoihin. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa, mutta ajoittain myös kolmessa vuorossa. Työssä menestyminen vaatii varmuutta suurien kappaleiden käsittelyyn.

Odotamme Sinulta lisäksi:
-Koneistuksen koulutus- ja työkokemustaustaa
-Motivoitunutta asennetta työtä kohtaan
-Valmiutta 3-vuorotyöhön

Eduksi luemme myös suoritetut koulutukset tulitöihin, nostoihin ja työturvallisuuteen sekä ensiapuun. Tässä tehtävässä kuitenkin tärkeimmässä roolissa ovat motivaatiosi ja intosi uuden oppimiseen sekä tehtävissäsi kehittymiseen - me tarjoamme puuttuvat koulutukset. Voit siis olla uraasi aloitteleva tai jo osaava tekijä, me löydämme sinulle sopivan paikan tässä porukassa.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä, dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön parissa hyvien henkilöstöetujen sekä harrastus- ja koulutusmahdollisuuksien kera.

Katso video Valmet Jyväskylästä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/28397438 kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hanna.kuusela@go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi .

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.

Hae tätä työpaikkaa

NC-sorvaajia Valmetille Jyväskylään

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus