Skip to main content

Neuvottelupäällikkö, henkilöstöyksikkö

Neuvottelupäällikkö toimii kaupunginjohtajan esikunnassa vastaten kaupungin paikallisneuvottelutoiminnasta, yhteistoiminnan ja yhteistoimintaneuvottelujen tukemisesta ja koordinoinnista.

Neuvottelupäällikkö valmistelee neuvottelutuloksia koskevat päätökset kaupunginjohtajalle sekä neuvoo ja tukee työnantajan edustajana työmarkkina- ja yhteistoimintakysymyksissä kaupungin toimialoja ja tulosyksikköjä. Tehtävään kuuluu myös vastata paikallisneuvotteluista, henkilöstöjärjestöjen ajankäyttöä ja paikallisia järjestelyeriä koskevista neuvotteluista sekä huolehtia osaltaan neuvotteluja varten tarvittavien tietojen ja raporttien hankinnasta.

Neuvottelupäällikkö työskentelee verkostomaisesti koko kaupungin työmarkkinapoliittisissa, yhteistoiminnallisissa ja henkilöstöpoliittisissa kysymyksissä ja osallistuu työ- ja virkaehtosopimusten tulkintatyöhön. Neuvottelupäällikkö myös huolehtii työmarkkinataisteluihin varautumisen ohjeistuksista ja tukee varautumisen toimenpiteissä toimialoja.
 
Virka sijoittuu kaupunginjohtajan esikuntaan, henkilöstöjohtajan johdolla toimivaan henkilöstöyksikköön.

Ensimmäinen haastattelukieros järjestetään keskiviikkona 3.11. Henkilöarvioinnit järjestetään viikolla 45 ja toisen kierroksen haastattelut keskiviikkona 17.11.

Työpaikan nimi: Henkilöstöyksikkö, konsernihallinto
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään neuvottelukokemusta sekä näyttöjä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoista. Lisäksi edellytetään analyyttistä työotetta, tiedonhallintataitoja sekä työlainsäädännön hyvää tuntemusta.

Eduksi luemme kunta-alan työ- ja virkaehtosopimusjärjestelmän tuntemuksen, ruotsin kielen taidon sekä tietojärjestelmien käyttöosaamisen.

Konsernihallinto johtaa, ohjaa ja valvoo Espoon koko kaupunkikonsernia sekä vastaa kaupungin tukipalveluista kaupunginjohtajan johdolla. Sen yksiköt ovat hallinto ja kehittäminen, henkilöstö sekä rahoitus ja talous.

Konsernihallinto ohjaa Espoo-tarinan kaupunkitasoista valmistelua, toimeenpanoa sekä kehittämistä, edistää hyvää hallintoa, päätöksentekoa, yhtenäisiä toimintatapoja, kaupungin elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä sekä asukkaiden ja asiakkaidensa hyvinvointia. Konsernihallinto vastaa keskitetyistä julkishallinnon asiointipalveluista ja kaupungin sisäisistä palveluista.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski, p. 050 351 5087. Puhelinajat: 22.10. klo 9-9.30 sekä 27.10. klo 15-16.
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 5300,66 €/kk
Työ alkaa: 1.12.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.10.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-254-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11007717

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti