Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Nostinasentaja

Etsimme asiakkaallemme Nostinasentajaa. Työhösi kuuluu monipuoliset tehtävät telakan alueella: henkilönostimien siirto, niiden tankkaus sekä pienet huoltotyöt. Työtä tehdään päivävuorossa. Aloitus on mahdollisimman pian / heti.

Toivomme sinulta teknistä ymmärrystä, b luokan ajokorttia sekä työturvallisuuskorttia. Sinulla on hyvä asenne ja olet täsmällinen sekä oma-aloitteinen. Trukinajokokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa heti tai mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Töitä on ainakin ensi kesään asti, joten olethan valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa. Jatko mahdollinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Seppo Turunen, seppo.turunen@sihti.fi tai puh. 040 635 7833

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia, maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Seppo Turunen, seppo.turunen@adecco.fi

Nostinasentaja

Turku
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus