Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Nosto-oviasentaja

Doorway Finland Oy on perustettu kesällä 2012 aidon kiinnostuksen, vakaan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen saattelemana. Doorway toimii teknisten ovien toimialalla ja on alansa nopein kehittyjä. Tällä hetkellä työllistämme 40 henkilöä ja tarvitsemme lisää tekijöitä huipputiimiimme. Doorway tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen ja tyylikkään ratkaisun, joka kattaa kaikki kiinteistön teknisten ovien toteutukset suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.

Asiakkaamme Doorway Finland Oy:n toiminnan kasvaessa haemme Seinäjoen huippu tiimiin uusia nosto-oviasentajia vakituiseen työsuhteeseen. Nosto-oviasentajien tehtävänä on ovien asentaminen, sekä huoltotehtävät.

Edellytämme hakijoilta hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia nosto-ovi asennuksien ammattilaiseksi. Aiempi kokemus asennustöistä katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, kunhan työkalut kestävät käsissä. Lisäksi hakijoilla tulee olla vähintään B-kortti. Eduksi luemme C-kortin ja voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit sekä sähköpätevyys 3 tai sähköalan koulutus ja/tai useamman vuoden kokemus.

Työpaikka sijaitsee Seinäjoella, mutta työ on pääsääntöisesti maanantaista torstaihin reissutyötä länsi- ja etelä-suomen alueella. Kotipaikkakuntasi voi olla Seinäjoki, Jyväskylä tai Tampere. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Doorwayn välille.

tarjoamme:

- kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
- hyvän työporukan
- erinomaiset työvälineet ja -menetelmät
- mahdollisuuden vaikuttaa omiin ansioihisi
- vakituisen työsuhteen

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi aikailematta osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, [email protected]

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti